Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asoma Oy halusi keskittyä tuotantoon valitessa MONITORin

Referenssi

Vuonna 1942 perustettu suomalainen perheyritys Asoma Oy keskittyy valmistamaan muovikomponentteja sekä -tuotteita tyhjiömuovausmenetelmällä. Yhtiö operoi monella alalla ja valmistaa tuotteita esimerkiksi ajoneuvo- ja elektroniikka teollisuudelle, kone- ja laiteteollisuudelle sekä sairaala- ja saniteettiteollisuudelle.

Asomalla työskentelee 26 taitavaa ammattilaista ja sen liikevaihto on kasvanut noin neljään miljoonaan euroon. Asoma Oy katsoo tulevaisuuteen, ja pyrkii jatkuvasti viemään yritystä eteenpäin kehittämällä toimintojaan. Vuonna 2020 Asoma otti käyttöön MONITORin toiminnanohjausjärjestelmänään.

– Asoma Oy:n Menestys perustuu erittäin osaavaan henkilöstöömme sekä siihen että yhdessä omistajien kanssa haluamme jatkuvasti kehittää tätä yritystä. Oli se sitten tietojärjestelmien puolelta tai laiteinvestointien puolelta, jotta olisimme Suomessa edelläkävijä tyhjiömuovattujen muovituotteiden alalla, toimitusjohtaja Nina Ertiö sanoo.

Asoma Oy:llä on halu olla muovialan edelläkävijä, niin ja yritykselle on tärkeää olla asiakkaiden ehdoilla toimiva joustava sekä luotettava yhteistyökumppani.

 

Asoma Oy tähtää muovialan edelläkävijän rooliin, niin kehityksessä, suunnittelussa kuin valmistuksessakin. Yrityksessä asiakas laitetaan ykköseksi, ja pyritään toimimaan asiakkaiden ehdoilla joustavasti sekä luotettavasti.

– Haluamme toimia asiakkaidemme ehdoilla ja olla pitkäaikainen ja joustava yhteistyökumppani. Vaatimuksenamme on myös pitkäaikaiset yhteistyökumppanit myös toiseen suuntaan. Vaadimme joustavuutta myös tietojärjestelmiltä, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin, sanoo Nina Ertiö

 

Toiminnanohjausjärjestelmää valitessa, Asoma Oy keksittyi erityisesti löytämään ohjelmiston, joka palvelee erityisesti yrityksen tuotantoa. Yritys halusi myös löytää ohjelmiston, joka vastasi kaikkia yrityksille tärkeitä toimintoja, ilman kalliita räätälöintejä.

– Valitsimme MONITORin koska se on tuotantolähtöinen ohjelmisto ja meille tuotanto oli se kaikkein tärkein osa-alue tietojärjestelmää valittaessa. Meille oli erittäin tärkeää, että saisimme kaikki toiminnot yhden ja samana ohjelmiston alle, emme myöskään halunneet räätälöintejä vaan halusimme valita standardipaketin.

Monitor ERP-järjestelmä kaikenkokoisille valmistusyrityksille

Monitor ERP-järjestelmä on joustava ja kustannustehokas kokonaisratkaisu kaikenkokoisille valmistusyrityksille. 

Etsitkö kaikenkattavaa toiminnanohjausjärjestelmää, joka virtaviivaistaa valmistusyrityksesi toimintaa? Jos näin on, varaa maksuton verkkoesittely ja tutustu valmistavan teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmään. Näytämme mitä etuja Monitor ERP-järjestelmä voi tarjota.

Varaa maksuton verkkoesittely: https://www.monitorerp.com/fi/varaa-maksuton-verkkoesittely

Tutustu Monitor ERP-järjestelmään osoitteessa: www.monitorerp.com/fi

Suosittelija:

Monitorin kanssa yhteistyö on toiminut erittäin hyvin. Heillä on erittäin osaava henkilökunta ja he ovat ymmärtäneet meidän spesiaalitarpeet ja osanneet kouluttaa meidät sen mukaisesti.

Nina Ertiö, Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: Asoma Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Muovi- ja kumiteollisuus
tuotannonohjaus Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia