Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Referenssi

Uudistuksen aika

Kun Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy päätti uudistaa kotisivunsa, tavoitteena oli luoda selkeä, käyttäjäystävällinen ja luotettava verkkosivusto, joka palvelee sekä nykyisiä että uusia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Me Koodersilla olimme innolla mukana toteuttamassa tätä projektia.

Helppo tiedon löytäminen

Yksi projektin keskeisistä tavoitteista oli helpottaa sivustolla tiedon löytämistä. Rakensimme sivuston selkeän ja intuitiivisen navigoinnin avulla, jolloin vierailijat löytävät nopeasti tarvitsemansa tiedot. Kaikki palvelut, asiantuntijat ja yhteystiedot ovat helposti saatavilla muutamalla klikkauksella.

Kynnys yhteydenottoon madaltui

Toinen tärkeä tavoite oli madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä asianajotoimistoon. Toteutimme näkyvät ja helposti löydettävät yhteydenottamisen kanavat niin akuuttiin kuin vähemmän kiireiseen tilanteeseen. Näin asiakkaat voivat helposti ottaa yhteyttä heille sopivimmalla tavalla.

Palvelut ja asiantuntijat esillä

Uusi sivusto tarjoaa kattavaa tietoa Kontturi & Co Oy palveluista ja asiantuntijoista. Jokaiselle palvelulle on oma sivunsa, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten toimisto voi auttaa eri tilanteissa. Asiantuntijat on esitelty selkeästi omilla profiilisivuillaan, mikä antaa potentiaalisille asiakkaille mahdollisuuden tutustua heidän osaamiseensa ja kokemukseensa.

Projektin tuloksena syntynyt kotisivu on moderni, käyttäjäystävällinen ja tehokas työkalu, joka palvelee niin asiakkaita kuin asianajotoimiston henkilökuntaa. Olemme ylpeitä siitä, että saimme olla mukana luomassa verkkosivustoa, joka heijastaa Kontturi & Co Oy ammattitaitoa ja asiakaslähtöisyyttä.

Tutustu Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy kotisivuihin ja näe itse, miten olemme tehneet tiedon löytämisestä ja yhteyden ottamisesta helppoa!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kooders logo

Tiedot

Tilaaja: Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Miikka Kostian, 0451777090, miikka@kooders.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Kooders kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Javascript
PHP
Concrete5

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Kooders kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kooders - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Kooders - Muita referenssejä

Kooders - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia