Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakkaat ja Microsoft luottavat Invencon Microsoft-osaamiseen

Bloggaus

Invenco on jälleen saavuttanut Microsoftin kultakumppanuuden kaikilla avainosaamisalueillaan, joita ovat Data Analytics, Data Platform, Cloud Platform ja Application Integration.

Tämä saavutus vaatii syvää osaamista Microsoftin tarjonnasta, useita sertifikaatteja ja ennen kaikkea monia onnistuneita asiakastoteutuksia.

Azure-pohjaisia Power BI ‑hankkeita

Viimeisen kahden vuoden aikana olemme toteuttaneet esimerkiksi eri laajuisia Power BI ‑hankkeita lähes 50 asiakkaalle eri toimialoilla. Näistä erittäin moni on ollut Azure-pohjaisia.

Olemme myös Microsoftin CSP-kumppani (Cloud Solution Partner), joten voimme tarjota asiakkaillemme myös Microsoft-pohjaisia kokonaisratkaisuja, kuten Raportointia palveluna ‑konseptimme.

Microsoft-teknologiaan pohjautuvia tuoteratkaisuja

Olemme toteuttaneet Microsoft‑tuoteperheellä hankkeita Invencon perustamisesta lähtien eli jo lähes 20 vuoden ajan. Viime vuosina olemme aktiivisesti kehittäneet Microsoft-osaamista ja ‑liiketoimintaa. Lisäksi oma tuoteratkaisukokonaisuutemme pohjautuu osaltaan Microsoft-teknologiaan, kuten Invencon työvuorosuunnitteluohjelmisto Vuoro.

Konsulteillamme on laaja kattaus Microsoft-tuoteperheen sertifikaatteja.

”Olen erittäin tyytyväinen, että olemme voineet tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa ja että asiakkaat ja kumppanit luottavat meihin. Tämä menestys pohjautuu ennen kaikkea meidän erittäin osaaviin ja motivoituneisiin asiantuntijoihimme, jotka lunastavat oman paikkansa asiakkaan hankkeissa ja projekteissa. Tämä on Invencon menestymisen salaisuus”, toteaa Invencon myynti- ja markkinointijohtaja Petri Räsänen.

Haemme lisävoimia Microsoft ‑tiimiin eli ole rohkeasti yhteydessä, jos haluat liittyä Suomen parhaiden osaajien joukkoon.

 

Lisätietoja:

Petri Räsänen

Sales and Marketing Director, Partner

+358 50 516 0525

petri.rasanen@invenco.fi

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft PowerBI
Microsoft Azure
Microsoft Gold Certified Partner

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia