Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakkaamme Omnia ja Verve kiittelevät meitä sujuvasta viestinnästä ja asiakkaan ongelmien ymmärtämisestä

BloggausIntohimonamme on toimittaa paras mahdollinen ratkaisu ja jättää asiakkaalle projektista hyvä maku suuhun. Toimimme ketterän kehityksen periaatteella ja asiakkaalla on tärkeä rooli ohjelmistokehitysprojekteissamme. Haluammekin esitellä sinulle muutaman viimeaikaisen asiakasprojektimme:

Sujuva ja mutkaton määrittelyprosessi Alfamen ja Omnian erinomaisella yhteistyöllä


Toteutimme Omnialle vaatimusmäärittelyn tietoympäristön kehittämiseen. Omnian projektin tavoitteena oli kehittää organisaation toimintaa selkeyttämällä kommunikaatiota, mahdollistamalla vapaampi tiedonjako ja parantamalla järjestelmien teknologisia kyvykkyyksiä. Roolimme hankkeessa oli asiantuntijuuden vahvistaminen ja vaatimusmäärittelytyö. Vaatimusmäärittely sisälsi Omnian integraatioiden nykytilan kuvauksen ja tulevaisuuden tavoitteiden asettamisen.

Omnia halusi ketterän ja vastuullisen toimijan, joka voisi projektin toteutuksen yhteydessä jakaa osaamistaan heidän henkilöstölleen. Yhteistyömme oli alusta asti sujuvaa ja Omnialla kiiteltiin erityisesti tiedonkulkuamme, sillä pidimme asiakkaan jatkuvasti kärryillä projektin tilanteesta. Projekti valmistuikin tavoiteaikaa nopeammin; sujuvan viestinnän ansiosta resursointi onnistui nappiin.

Omnia oli erityisen vakuuttunut meidän asiantuntijuudestamme ja osaamistasostamme. “Tunnistimme sen, että Alfame on tehnyt tämäntyyppisiä projekteja ennenkin”, Omnian tietohallintopäällikkö Tuukka Soini totesi haastattelussa.

Lataa maksuton kuvaus yhteistyöstä ja lue lisää Omnian mietteitä projektistamme!

Integraatioprojekti ylitti Verven odotukset

Verve etsi kumppania taloushallinnon järjestelmien integrointiin yrityskauppojen toteutumisen jälkeen. Tarkoituksena oli samalla uusia vanhentunut laskutusjärjestelmä. Koko maan laajuisesti toimiva Verve halusi löytää ketterästi toimivan ja luotettavan yhteistyökumppanin, joka kykenisi suoriutumaan projektista tiukassa aikataulussa.

Verve valitsi meidät referenssien perusteella ja oli tyytyväinen valintaansa. Saimme kiitosta erityisesti suoraviivaisesta ja nopeasta viestinnästä ja henkilökohtaisista yhteydenpidosta. Vervellä koettiin, että meillä oli aito kiinnostus ymmärtää heidän tilanteensa ja etsiä siihen ratkaisua.

“Kun eri järjestelmät täytyy saada integroitua kokoavaan järjestelmään ja automatisaatiota parannettua, Alfame on varmasti hyvä ja luotettava kumppani”, totesi Verven laskentapäällikkö Taina Kilponen.

Lue lisää Alfamen ja Verven yhteistyöstä asiakassivultamme.

Haluatko lisätietoja?

Haluatko sinäkin tukeutua ketterän kumppanin apuun digitalisaatiohankkeissa? Ota yhteyttä!

Pinterest
Alfame logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Alfame kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Siirry yrityksen profiiliin Alfame kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Alfame - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Alfame - Muita referenssejä

Alfame - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia