Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakastarina: Oili Jalonen Green Parts Platform – Purkuosat tehokkaasti uusiokäyttöön

BloggausGateway on mukana rakentamassa uuden sukupolven varaosa-alustaa Oili Jalonen OY:lle. Purkaamo- ja varaosapalveluistaan tunnettu Oili Jalonen halusi tehostaa purettujen autojen osien identifiointia ja myyntiä. Ratkaisua haettiin perinteisten keinojen ulkopuolelta ja mukaan valjastettiin uusin teknologia.

Gatewayn rakentamalla ratkaisuilla voidaan tarkasti tunnistaa purettujen autojen osat ja tarjota nämä uudelleen myyntiin kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Ratkaisu yhdistelee uudella tavalla erilaisia lähteitä parhaan osatarkkuuden saavuttamiseksi ja vähentää näin hukkaa ja kustannuksia. Samalla asiakkaalle tarjottava informaatio osista ja niiden käytöstä paranee. Kehitetty ratkaisu tukee vahvasti Green Partsin visiota ja auton osien tehokasta uusiokäyttöä. Purkuosat tullaan integroimaan osaksi Oili Jalosen myöhemmin lanseerattavaa edistyksellistä webkauppa-alustaa.

”Autojen varaosien kierrättäminen uudelleen käyttöön on sekä erittäin ympäristöystävällistä että taloudellisesti järkevää. Ongelmana purkaamotoiminnan yhteydessä on ollut yhteydessä identifioida osat mahdollisimman tarkasti ja nopeasti. Tehokkaan useita tietolähteitä yhdistelevän alustan avulla voimme tarjota asiakkaille juuri oikeita laadukkaita osia hyvään hintaan. Se luo meille myös kiistattoman kilpailuedun kilpailijoihin nähden. Gatewayn panos järjestelmän luomisessa ja heidän kokemuksensa ja tietotaitonsa autotoimialalta on ollut meille korvaamattoman tärkeä” – Veli-Matti Jalonen, Oili Jalonen OY.

Oili Jalonen Oy on Suomen autoilevaa väestöä monipuolisesti palveleva yritys. Vuodesta 1999 toiminnassa ollut yritys tarjoaa 24/7 hinauspalvelua, autopurkaamopalveluita ja autokierrätystä.

Pinterest
Gateway Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gateway Digital kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Gateway Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gateway Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gateway Digital - Muita referenssejä

Gateway Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia