Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakastarina: Oili Jalonen Green Parts Platform - Purkuosat tehokkaasti uusiokäyttöön

ReferenssiGateway Finland on mukana rakentamassa uuden sukupolven varaosa-alustaa Oili Jalonen OY:lle. Purkaamo- ja varaosapalveluistaan tunnettu Oili Jalonen halusi tehostaa purettujen autojen osien identifiointia ja myyntiä. Ratkaisua haettiin perinteisten keinojen ulkopuolelta ja mukaan valjastettiin uusin teknologia.

Gatewayn rakentamalla ratkaisuilla voidaan tarkasti tunnistaa purettujen autojen osat ja tarjota nämä uudelleen myyntiin kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Ratkaisu yhdistelee uudella tavalla erilaisia lähteitä parhaan osatarkkuuden saavuttamiseksi ja vähentää näin hukkaa ja kustannuksia. Samalla asiakkaalle tarjottava informaatio osista ja niiden käytöstä paranee. Kehitetty ratkaisu tukee vahvasti Green Partsin visiota ja auton osien tehokasta uusiokäyttöä. Purkuosat tullaan integroimaan osaksi Oili Jalosen myöhemmin lanseerattavaa edistyksellistä webkauppa-alustaa.

”Autojen varaosien kierrättäminen uudelleen käyttöön on sekä erittäin ympäristöystävällistä että taloudellisesti järkevää. Ongelmana purkaamotoiminnan yhteydessä on ollut yhteydessä identifioida osat mahdollisimman tarkasti ja nopeasti. Tehokkaan useita tietolähteitä yhdistelevän alustan avulla voimme tarjota asiakkaille juuri oikeita laadukkaita osia hyvään hintaan. Se luo meille myös kiistattoman kilpailuedun kilpailijoihin nähden. Gatewayn panos järjestelmän luomisessa ja heidän kokemuksensa ja tietotaitonsa autotoimialalta on ollut meille korvaamattoman tärkeä.” - Veli-Matti Jalonen, Oili Jalonen OY.

Oili Jalonen Oy on Suomen autoilevaa väestöä monipuolisesti palveleva yritys. Vuodesta 1999 toiminnassa ollut yritys tarjoaa 24/7 hinauspalvelua, autopurkaamopalveluita ja autokierrätystä.

Gateway Finland on palvellut tuotekehityksessä n. 30:tä eri alojen asiakasta vuodesta 2008. Gateway on toiminut sekä startuppien että vakiintuneessa asemassa olevien yhtiöiden kanssa ja kehittänyt tuotekehitykseen optimaaliset prosessit kuhunkin tilanteeseen. Yhdistämällä suomalaisen tiimin ja globaalit resurssit Gateway pystyy tarjoamaan syvää toimialaosaamista sekä erittäin kustannustehokasta ohjelmistokehitystä.

Suosittelija:

Veli-Matti Jalonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gateway Technolabs Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: Oili Jalonen OY
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Prashant Shah

Lisätietoja

Yritysprofiili Gateway Technolabs Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Gateway Technolabs Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gateway Technolabs Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Gateway Technolabs Finland - Muita referenssejä

Gateway Technolabs Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia