Asiakastarina Crown Timber plc

ReferenssiCrown Timber plc on vuonna 1983 perustettu Iso-Britannian ja Irlannin johtava sahatavaran tukkukauppias, jolla on sahatoimintaa myös Suomessa. PiiMega on toimittanut Haminan sahalle PiiMega® TimberPro -ohjelmiston.

“Etsimme toiminnanohjausjärjestelmää, joka soveltuisi sahateollisuuteen. Tärkeimpiä valintakriteereitä olivat tukkien vastaanoton, varastonhallinnan sekä raportoinnin toimivuus. Kartoitimme vaihtoehtoja ja päädyimme PiiMegan tarjoamaan TimberPro ohjelmistoon. Ohjelmasta löytyy tarvittavat ominaisuudet. Valintaa helpotti myös ohjelman joustavuus, helppokäyttöisyys sekä nopea toimitus.” Crown Timberin Tuija Vehmaa kertoo.

Yhteistyö on sujunut PiiMegan ja Crown Timberin välillä erinomaisesti. Yritysten ei tarvinnut pitkään miettiä yhteistyötä, sillä yhteys löytyi nopeasti.

“Järjestelmä otettiin tuotantokäyttöön yhdeksän päivän kuluttua tilauksesta. Nopea reagointikyky on meille tärkeä asia.” Liiketoimintajohtaja Antti Miettunen tuumaa.

PiiMegan nopea toimituskyky on osoitus järjestelmän toimivuudesta. Erityisesti puunjalostukseen suunnatut järjestelmät ja teollisuudenalan ymmärtäminen ovat PiiMegan vahvuuksia. “Toiminnanohjauksessa on hyvä tunnustaa tuotteen erikoislaatuisuus ja ominaisuudet. Olemme tutustuneet näihin ominaisuuksiin pitkään, joten saatoimme tarjota siksi Crown Timberille käyttövalmiin paketin.” kertoo Antti Miettunen.

PiiMega on panostanut kehitystyössä käytettävyyteen. Järjestelmän sujuva käyttö ei vaadi tuntikausien opiskelua käyttäjiltä, vaan perustoiminnot on helposti ymmärrettävissä.

“Olemme nyt käyttäneet vajaan vuoden Piimegan TimberPro ohjelmistoa ja olemme olleet tyytyväisiä hankintaan. Ohjelma on otettu hyvin vastaan sekä tukkien vastaanotossa, tuotannossa ja toimistossa. Ohjelman käyttöä on entisestään helpottanut nopea ja toimiva tuki PiiMegan puolesta.”, kuvaa Crown Timberin Tuija Vehmaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
PiiMega Oy

Tiedot

Tilaaja: Crown Timber plc

Lisätietoja

PiiMega Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

sahateollisuus
puunjalostus

Siirry yrityksen profiiliin Siirry PiiMega Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PiiMega - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PiiMega - Muita referenssejä

PiiMega - Muita julkaisuja

Siirry PiiMega Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tällainen on tulevaisuuden projektipäällikkö - ketterät menetelmät muuttivat projektinhallintaa
Tiedon hakemisen lyhyt historia - Digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen
Suomen 50 suurinta yritystä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia