Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakasreferenssi Scanria Oy Lue.fi-palvelu

ReferenssiMitä asioita verkkokirjakaupan digimarkkinoinnissa tulee huomioida? Miten saada ihmisten kiinnostus heräämään kotimaista kustannusyhtiötä kohtaan? Näitä asioita pohdimme Scanria Oy:n kanssa.


Lue.fi on verkkokirjakauppa, joka tarjoaa sivuillaan myös uusimmat uutiset ja mielenkiintoiset blogitekstit samassa paketissa. Lue.fi tarjoaa lukijakunnalleen ajattelemisen aihetta kirjojen muodossa.

Ensimmäisenä tehtävänämme oli nostaa Lue.fi-sivusto Googlen etusivulle. Kilpailija-analyysin ja Googlen työkalujen avulla löydettiin oikeat sanat, joille sivusto hakukoneoptimoitiin. Tuloksia saatiin nopeasti, sillä sivusto nousi kahden päivän sisällä orgaanisesti Googlen etusivulle halutuilla sanoilla, heti suurimpien verkkokirjakauppojen alle.

Hakukoneoptimoinnin kehittäminen on jatkuva prosessi, joten sitä kehitetään paremmaksi joka kuukausi.

Somenäkyvyyden nostaminen on ollut tärkeässä roolissa, sillä sivustolle halutaan saada lisää liikennettä. Ensimmäisenä toimme Scanrian kirjakaupan sisällön Facebookin omaan kauppaan, jotta seuraajan on helppo siirtyä ostamaan mielenkiintoinen kirja. Facebookin fanimäärää nostatettiin erilaisilla kilpailuilla, arvonnoilla ja tempauksilla.

Diginaiset ovat energinen joukko osaajia, jotka toteuttavat digitaalista markkinointia suurella sydämellä Sollertiksella. Diginaisten osaamiseen kuuluu mm. inbound-markkinointi, hakukoneoptimointi, Facebook-markkinointi, somepäivitykset, digitaalinen markkinointi ja verkkosivujen kehittäminen. Diginaiset myös valmentavat tekemään vaikuttavaa digimarkkinointia. Varaa maksuton tapaaminen, niin laitetaan yhdessä yrityksesi diginäkyvyys kuntoon! :)


Suosittelija:

Juhani Kuosmanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
e-Sollertis Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Scanria Oy
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tiina Weisell

Lisätietoja

Yritysprofiili e-Sollertis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Toimialakokemus

IT
Media

Teknologia

Google
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Toteutustyö

Omat tagit

digimarkkinointi
facebook
facebook mainonta
facebook markkinointi

Siirry yrityksen profiiliin e-Sollertis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

e-Sollertis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

e-Sollertis - Muita referenssejä

e-Sollertis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia