Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakaspalautteet hallinnassa Järvenpäässä Nomiksen tuotteilla

ReferenssiYhteistyö Nomis Oy:n ja Järvenpään kaupungin välillä alkoi vuonna 2011, kun kaupungin teknisessä keskuksessa ja liikuntapalveluissa otettiin käyttöön Nomis HelpDesk -asiakaspalautejärjestelmä. Asiakaspalautekanavan kautta kaupungin asukkaat voivat antaa erityisesti kaupunkiympäristöä ja rakentamista koskevaa palautetta sekä erilaisia toimenpidepyyntöjä, esimerkiksi auraus- ja hiekoitustarpeista. Liikunta-asioissa palautetta annetaan esimerkiksi latujen kunnossapidosta ja uimahalliasioista. ”Liki 40 000 asukkaan kaupungissa tarve työkalulle, jonka avulla palautteet saataisiin keskitetysti hallintaan, olikin tunnistettu jo hyvän aikaa aiemmin”, kertoo Järvenpään kaupungin teknisen palvelupisteen asiakaspalvelupäällikkö Satu Hänninen. ”Nomis HelpDeskin valintaa helpotti se, että tuote oli meille osittain tuttu, koska se oli jo käytössä Järvenpään ja Keravan yhteisessä tietotekniikkapalvelukeskuksessa Tipakkeessa.” Asiakaspalautejärjestelmän käyttö laajeni koskemaan koko kaupunkia vuoden 2013 alusta, jolloin kaupunki siirtyi yhden palautekanavan malliin.
Satu kertoo järjestelmän helpottaneen sekä palautteen antamista että sen käsittelyä. Kun asiakas aiemmin saattoi lähettää palautetta ja kysymyksiä useisiin eri sähköpostiosoitteisiin, voi hän nyt antaa palautetta suoraan kaupungin nettisivujen sähköisen palautekanavan kautta. Asiakkaiden ei myöskään tarvitse enää arvailla, kenelle kysymys kuuluu lähettää, vaan sen selvittelyn hoitaa viestin vastaanottaja. Esimerkkinä ajasta ennen järjestelmän käyttöönottoa Satu käyttää ”lonksuvaa kaivonkantta”. ”Aiemmin asiakas saattoi ottaa yhteyttä kaivon kannen lonksumisesta asiakaspalveluun, kolmeen virkamieheen ja jopa kaupunginjohtajaan, emmekä tienneet onko kukaan vastannut hänelle. Nyt kun käytössä on yhteinen järjestelmä, ohjataan kysymykset eteenpäin asiasta vastaavalle virkamiehelle ja palaute saadaan käsittelyyn oikealle henkilölle heti.” Asiakaspalautejärjestelmään muodostuu myös ratkaisupankki: koska palautteet ja vastaukset näkyvät myös muille järjestelmän käyttäjille, voidaan jo annettuja vastauksia ja ongelmanratkaisuja hyödyntää.
Asiakkaalta palautteen antaminen vaatii vain sähköpostikirjautumisen; vastaukset lähetetään suoraan asiakkaan sähköpostiin. ”Helppo palautteen lähettämistapa on saanut kiitosta”, Satu kertoo. Asiakaspalautejärjestelemässä hyödynnetään myös Nomis HelpDeskin sähköistä ilmoitustaulua, johon laitetaan kulloinkin ajankohtaista tietoa kaupunkilaisten nähtäväksi.
Satu kertoo olevansa tyytyväinen yhteistyöhön Nomiksen kanssa. ”Asioihin reagoidaan ripeästi ja niitä viedään sovitusti eteenpäin. Toiminta Nomis Oy:n kanssa on helppoa, joustavaa ja nopeaa. Ohjelmistosta saatu palaute on ollut positiivista ja sen käyttöä on kiitelty helpoksi.

Suosittelija:

Satu kertoo olevansa tyytyväinen yhteistyöhön Nomiksen kanssa. ”Asioihin reagoidaan ripeästi ja niitä viedään sovitusti eteenpäin. Toiminta Nomis Oy:n kanssa on helppoa, joustavaa ja nopeaa. Ohjelmistosta saatu palaute on ollut positiivista ja sen käyttöä on kiitelty helpoksi.

Satu Hänninen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nomis Oy

Tiedot

Tilaaja: Järvenpään kaupunki
Ajankohta: 2011 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Nomis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Nomis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nomis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nomis - Muita referenssejä

Nomis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia