logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakaskokemus uudelle tasolle modernin viestintäratkaisun avulla – Porvoon kaupunki valitsi Telian

ReferenssiKaunis Porvoo houkuttelee runsaasti kävijöitä varsinkin kesällä ja viikonloppuisin. Kaupunki on tunnettu muun muassa vanhasta kaupungista värikkäine puutaloineen sekä hyvistä ravintoloista, joiden terassit ja pöydät täyttyvät vierailijoista.

Porvoossa asuu yli 50 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa on 3 600 työntekijää. Nykyaikainen viestintäratkaisu on kaupungille tärkeä, jotta se voi palvella paremmin sekä asukkaita, työntekijöitä että kävijöitä.

”Meidän pitää pystyä viestimään joustavasti sekä palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin”, sanoo kehittämispäällikkö Anders Backström Porvoon kaupungilta. ”Myös sisäinen viestintä on tärkeässä roolissa, jotta voimme työskennellä tehokkaasti. Porvoon tavoitteena on digitalisaatio mahdollisimman pitkälle vietynä. Halusimme löytää vanhan järjestelmän tilalle mobiilipohjaisen ratkaisun, joka toimisi saumattomasti yhteen muiden viestintäjärjestelmien ja -sovellusten, kuten Skype for Business -palvelun, kanssa”, Backström selittää.

”Tehokkuus ja asiakastyytyväisyys paranivat”

Porvoon kaupunki korvasi vanhan järjestelmän Telian Viestintäpalvelu VIP -ratkaisulla. Uusi, mobiilitekniikkaan pohjautuva ratkaisu on nykyaikainen ja siihen on integroitu esimerkiksi takaisinsoittomahdollisuus.

”Viestintäpalvelu VIP on selvästi parantanut toimintaamme ja tehokkuutta”, Backström kertoo. ”Olemme Telian avulla pystyneet luomaan nykyaikaisen järjestelmän. Pystymme esimerkiksi pitämään Skype-kokouksia, jotka vähentävät työmatkustamisen tarvetta. Uskon, että uusi viestintäratkaisu näkyy asiakkaille parempana palveluna ja asiakaskokemuksena. Olemme esimerkiksi huomanneet, että pystymme vastaamaan asiakkaiden yhteydenottoihin nopeammin. Asiakaspalvelua on myös mahdollista tarjota ajasta ja usein myös paikasta riippumatta”, Backström tarkentaa.

Backström kertoo ratkaisun parantaneen työntekijöiden mahdollisuuksia etätyöskentelyyn, kun vanhanaikaiset lankapuhelimet ovat poistuneet käytöstä ja korvautuneet mobiiliratkaisulla. Työtä voidaan myös tehdä tien päällä, mikä nopeuttaa palveluiden toimittamista asiakkaille.

”Telia on toiminut tässä projektissa erittäin hyvänä kumppanina tarjoten meille juuri niitä ratkaisuja, joiden avulla olemme saavuttaneet tavoitteemme”, Backström kehuu. ”Meillä on Telian kanssa säännöllisiä tapaamisia, joissa käymme läpi onnistumisia ja kehittämiskohteita. Yhteyshenkilömme Telialla ovat olleet erittäin avuliaita ja he ovat aktiivisesti tuoneet esille ratkaisuja, joiden avulla voimme jatkuvasti kehittää ja parantaa toimintaamme.”

Lue lisää Viestintäpalvelu VIP -ratkaisusta

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia

Tiedot

Tilaaja: Porvoon kaupunki

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Omat tagit

asiakaspalvelu
asiakaspalvelujärjestelmä
monikanavainen asiakaspalvelu
asiakaspalvelun kehittäminen
viestintäratkaisut
viestintäjärjestelmä

Toimialakokemus

Julkishallinto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Telia kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Siirry Telia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuntasektori suuntaa kohti avoimen lähdekoodin ratkaisuja
Ohjelmistoyritykset tekivät toiset verkkosivut internetiin ja analytiikka räjähti
Eficoden ROOT DevOps Platform on automatisoitu ohjelmistotuotantolinja, jota kehittäjät rakastavat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia