Asiakaskokemus uudelle tasolle modernin viestintäratkaisun avulla – Porvoon kaupunki valitsi Telian

Kaunis Porvoo houkuttelee runsaasti kävijöitä varsinkin kesällä ja viikonloppuisin. Kaupunki on tunnettu muun muassa vanhasta kaupungista värikkäine puutaloineen sekä hyvistä ravintoloista, joiden terassit ja pöydät täyttyvät vierailijoista.

Porvoossa asuu yli 50 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa on 3 600 työntekijää. Nykyaikainen viestintäratkaisu on kaupungille tärkeä, jotta se voi palvella paremmin sekä asukkaita, työntekijöitä että kävijöitä.

”Meidän pitää pystyä viestimään joustavasti sekä palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin”, sanoo kehittämispäällikkö Anders Backström Porvoon kaupungilta. ”Myös sisäinen viestintä on tärkeässä roolissa, jotta voimme työskennellä tehokkaasti. Porvoon tavoitteena on digitalisaatio mahdollisimman pitkälle vietynä. Halusimme löytää vanhan järjestelmän tilalle mobiilipohjaisen ratkaisun, joka toimisi saumattomasti yhteen muiden viestintäjärjestelmien ja -sovellusten, kuten Skype for Business -palvelun, kanssa”, Backström selittää.

”Tehokkuus ja asiakastyytyväisyys paranivat”

Porvoon kaupunki korvasi vanhan järjestelmän Telian Viestintäpalvelu VIP -ratkaisulla. Uusi, mobiilitekniikkaan pohjautuva ratkaisu on nykyaikainen ja siihen on integroitu esimerkiksi takaisinsoittomahdollisuus.

”Viestintäpalvelu VIP on selvästi parantanut toimintaamme ja tehokkuutta”, Backström kertoo. ”Olemme Telian avulla pystyneet luomaan nykyaikaisen järjestelmän. Pystymme esimerkiksi pitämään Skype-kokouksia, jotka vähentävät työmatkustamisen tarvetta. Uskon, että uusi viestintäratkaisu näkyy asiakkaille parempana palveluna ja asiakaskokemuksena. Olemme esimerkiksi huomanneet, että pystymme vastaamaan asiakkaiden yhteydenottoihin nopeammin. Asiakaspalvelua on myös mahdollista tarjota ajasta ja usein myös paikasta riippumatta”, Backström tarkentaa.

Backström kertoo ratkaisun parantaneen työntekijöiden mahdollisuuksia etätyöskentelyyn, kun vanhanaikaiset lankapuhelimet ovat poistuneet käytöstä ja korvautuneet mobiiliratkaisulla. Työtä voidaan myös tehdä tien päällä, mikä nopeuttaa palveluiden toimittamista asiakkaille.

”Telia on toiminut tässä projektissa erittäin hyvänä kumppanina tarjoten meille juuri niitä ratkaisuja, joiden avulla olemme saavuttaneet tavoitteemme”, Backström kehuu. ”Meillä on Telian kanssa säännöllisiä tapaamisia, joissa käymme läpi onnistumisia ja kehittämiskohteita. Yhteyshenkilömme Telialla ovat olleet erittäin avuliaita ja he ovat aktiivisesti tuoneet esille ratkaisuja, joiden avulla voimme jatkuvasti kehittää ja parantaa toimintaamme.”

Lue lisää Viestintäpalvelu VIP -ratkaisusta

Referenssi Asiakaskokemus uudelle tasolle modernin viestintäratkaisun avulla – Porvoon kaupunki valitsi Telian
Tilaaja: Porvoon kaupunki
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Viestintä
Julkishallinto
asiakaspalvelu asiakaspalvelujärjestelmä monikanavainen asiakaspalvelu asiakaspalvelun kehittäminen viestintäratkaisut viestintäjärjestelmä
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet