Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakaskokemus - Ponssen työnohjaus paremmaksi Jiran avulla

Referenssi

Ponssen käyttöön ottamalla tuotekehityksen työlistasovellutuksella Atlassian Jiralla voidaan hallita kaikkia tuotekehitykseen liittyviä tehtäviä. Sovelluksen kautta kulkevat esimerkiksi asiakaspalautteet.

Luovaa ja joustavaa toimintaa

Kun metsäkoneita valmistavalla Ponssella tuli ajankohtaiseksi ottaa käyttöön uusi työlistasovellus, yhteistyökumppaniksi valittiin Contribyte Oy. Sovelluksen toteutuksessa hyödynnettiin Contribyten Jira-ohjelmistoa. Ponssella yhteistyötä kuvaillaan sujuvaksi ja rennoksi.

Contribyte Oy pyrkii auttamaan asiakkaitaan tuottamaan lisäarvoa digitaalisilla tuotteillaan ja palveluillaan. Kumppanin valintaan vaikutti, että Ponsse Oyj:n ict-osasto oli jo aiemmin tehnyt yhteistyöstä Contribyten kanssa. Ponssen suunnittelu- ja kehityspäällikkö Antti-Lassi Tikan ja konsernin laatupäällikkö Jani Laherton mukaan yhteistyö on sujunut hyvin.

“Sanat joustavuus ja luovuus kuvaavat hyvin Contribyten toimintaa“, Tikka summaa.

Ponssen käyttöön ottamalla tuotekehityksen työlistasovellutuksella voidaan hallita kaikkia tuotekehitykseen liittyviä tehtäviä. Sovelluksen kautta kulkevat esimerkiksi asiakaspalautteet. Sovelluksen toteutuksessa hyödynnetyllä Contribyten Jira-ohjelmistolla voidaan Tikan mukaan luoda räätälöity lopputulos kullekin asiakkaalle sopivaksi.

“Contribyten konsultti kävi täällä Vieremällä pitämässä workshopeja, joissa luotiin, testattiin ja hiottiin toimintamalleja. Joka vierailulla mentiin asiassa eteenpäin”, Tikka kuvailee yhteistyön kulkua.

Tikka kertoo, että uuden työlistasovelluksen käyttöönoton myötä tehtäviä on saatu priorisoitua aiempaa tehokkaammin. Myös läpinäkyvyys organisaatiossa on Tikan mukaan lisääntynyt.

Räätälöityjä lopputuloksia

Ponssen ja Contribyten välistä yhteistyötä Tikka ja Laherto kuvailevat sujuvaksi, vapaaksi ja rennoksi. Contribyte on vastannut Ponssen esittämiin toiveisiin.

“Contribytelle voi kertoa ongelmasta, ja he tarjoavat ratkaisua jo ennen kuin apua varsinaisesti pyydetään“, Laherto toteaa.


Lue koko asiakaskokemus ja katso video webbisivuiltamme.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Contribyte logo

Tiedot

Tilaaja: Ponsse
Ajankohta: 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili Contribyte kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

Atlassian
Jira

Siirry yrityksen profiiliin Contribyte kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contribyte - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Contribyte - Muita referenssejä

Contribyte - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia