Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakaskohtaisesti räätälöity SaaS-palvelu kehitettiin alle kahdessa kuukaudessa Puumiehet ry:lle

ReferenssiSC Software kehitti Puumiehet ry:lle asiakaskohtaisesti räätälöidyn SaaS-palvelun, jonka avulla järjestö arkistoi ja hyödyntää julkaisutoiminnassaan toimittamaansa Puumies-lehteä. Puumiehet ry on järjestö, joka koostuu puu- ja metsäalalla toimivista henkilöistä. Toiminnan tavoitteena on ammattitaidon ylläpitäminen ja suomalaisen puun puolesta toimiminen.

”Puumiehet ry on perustettu vuonna 1930, ja Puumies-lehteä on julkaistu vuodesta 1955 lähtien”, kertoo Puumiehet ry:n yhteyspäällikkö Petri Puttonen. ”Meillä toimituksessa on usein tarpeena etsiä tietoa vanhoista julkaisuista, esimerkiksi mitä on aiemmin kirjoitettu tietystä yrityksestä, tapahtumasta tai vaikka laitteesta. Vanhojen lehtien läpikäyminen vaati meiltä paljon aikaa ja vaivaa.”

Sovellus nopeuttaa tiedonhakua vanhoista julkaisuista

Lehtidatan hallinnointisovellus tukee tiedon löydettävyyttä ja tiedonhaun nopeutta verrattuna fyysiseen lehtien selailuun. Sähköinen arkistointi hakutoiminnallisuuksineen auttaa lehtidatan ylläpitoa jatkossakin.

”Tallennamme uusien julkaisujemme uutiset ja artikkelit avainsanoineen sovellukseen. Julkaisut tallennetaan myös pdf-versioina, jolloin sisältöjä pääsee selaamaan suoraan sovelluksessa. Pikkuhiljaa skannaamme ja tallennamme myös vanhempia julkaisuja arkistoon”, Puttonen kertoo.

Ensimmäinen sovellusversio valmistui viikossa

Sovellus toteutettiin SC Softwaren korkean tuottavuuden ohjelmistokehitysmenetelmällä. Sen avulla pystytään tehokkaasti toteuttamaan asiakastarpeen mukaisesti räätälöityjä pilvipohjaisia sovelluksia.

”Yllätyimme, miten nopeasti sovelluksen kehitys tapahtui”, Puttonen kertoo. ”Lähetimme SC Softwarelle ensimmäisen yhteydenoton jälkeen vähän esitietoa meidän tarpeistamme, ja jo seuraavalla viikolla pääsimme näkemään lähes valmiin sovelluksen. Kehitysprosessi oli meille erittäin miellyttävä, ja lopullinen versio sovelluksesta oli nopeasti valmis”, Puttonen kehuu.

Sovellus on otettu hyvillä mielin vastaan Puumiehet ry:llä:

”Sovelluksen käyttö on ollut helppoa ja nopeaa. Tietokanta auttaa meitä paljon päivittäisessä työssämme toimituksessa, ja jatkoa ajatellen sitä on tarkoitus hyödyntää myös meidän verkkosivuillamme, josta voimme jakaa kantaan pääsyä rajoitetusti muillekin”, Puttonen kommentoi.

”SC:ltä oltiin todella aktiivisia meidän suuntaamme alusta lähtien, ja projektin läpivienti oli sujuvaa ja nopeaa. Projekti oli kaikkiaan positiivinen kokemus”, Puttonen päättää.

Tutustu sovelluskehityspalveluihimme >

Suosittelija:

"Yllätyimme, miten nopeasti sovelluksen kehitys tapahtui. Lähetimme SC Softwarelle ensimmäisen yhteydenoton jälkeen vähän esitietoa meidän tarpeistamme, ja jo seuraavalla viikolla pääsimme näkemään lähes valmiin sovelluksen. Kehitysprosessi oli meille erittäin miellyttävä, ja lopullinen versio sovelluksesta oli nopeasti valmis. SC:ltä oltiin todella aktiivisia meidän suuntaamme alusta lähtien, ja projektin läpivienti oli sujuvaa ja nopeaa. Projekti oli kaikkiaan positiivinen kokemus."

Petri Puttonen, yhteyspäällikkö, Puumiehet ry

Pinterest
Referenssin infoboxi
SC Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Puumiehet ry
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
tiina.vestman@scsoftware.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili SC Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

scsoftware
Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys
SaaS
saas-palvelut

Siirry yrityksen profiiliin SC Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SC Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software - Muita referenssejä

SC Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia