Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakaskertomus: Nina Holm

ReferenssiTällä kertaa asiakaskertomuksessa moniosaaja Nina Holm, joka kertoi meille oman uratarinansa ja mistä hänen innostus yrittäjyyteen on lähtenyt. Hänen yrityksensä Aniella valmistaa lemmikkien hautamuistomerkkejä sekä myy kotimaisia eläinaiheisia ulkoseinäsiluetteja. Tämän lisäksi hänellä on kuitenkin monta muutakin projektia käynnissä.

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja. Olen tehnyt sairaanhoitajan töitä vuoteen 2009 saakka, minkä jälkeen jouduin pitkälle sairaslomalle. Siitä vähitellen palautuen osittain työkykyiseksi aloitin työskentelyn vuonna 2011 mieheni saunatarvikkeita valmistavan yrityksen Holmwoodin parissa ja huomasin nauttivani siitä. Valmistimme saunavalaisimia (led-tekniikkaan perustuvia valaisimia) ja saunamittareita yhdessä isäni yrityksen, Lasilon kanssa. Näitä tuotteita myytiin tukkurin kautta useissa Suomen sekä Ruotsin rautakaupoissa, myös lukuisissa muissa maissa. Mieheni siirtyi perävaunujen suunnittelijaksi ja isäni edelleen jatkaa yrittäjänä valmistaen saunavalaisimia ja saunamittareita, kotimaisia valmistajia ei näille tuotteille enää löydykään helpolla. Halusin kuitenkin kokeilla omia siipiäni ja tehdä jotain ihan muuta. Oman yrityksen nimeltä Aniella perustin keväällä 2016.

Zervant yrittäjyyden tukena

Kokeilin muutamaa laskutusohjelmaa ja ne eivät oikein sytyttäneet. Sitten kokeilin Zervantia, koska tarjolla oli ilmainen kokeilujakso ja syntyi heti rakkaussuhde kyseiseen ohjelmaan. Mielestäni ohjelma oli niin looginen, että opin käyttämään sitä lyhyessä ajassa jotenkin luonnostaan. Jonkin aikaa sitä käytettyäni ymmärsin asioita paremmin ja rohkaistuin tekemään kirjanpitoni itse. Zervant yksinkertaistaa kirjanpitoa siten, että sitä käyttämällä ymmärrän helpommin yrityksen talousasioita, palikat jotenkin vain loksahtavat paikoilleen. Toiminnot ovat helppoja, mutta ohjelmasta löytyy kaikki tarvittava.

Zervant on mielestäni erittäin edullinen. Olin positiivisesti yllättynyt, mitä yhden vuoden sopimus maksoi, ottaen huomioon, miten laadukas ohjelma ja asiakaspalvelun taso on.

Mitä olenkin ikinä tekemässä, Zervant on nopea käyttää. Asiakkaiden osoitteet ja tiedot tallentuvat järjestelmään, jolloin on helppoa luoda uusi lasku samalle asiakkaalle. Laskun kirjoittaminen ja tulostaminen tapahtuu hetkessä. Laskun voi halutessaan lähettää asiakkaalle myös sähköisessä muodossa, sähköpostilla. Laskussa on viivakoodi, joten asiakkaan on miellyttävää maksaa se.

Zervant ilmoittaa, kun laskun eräpäivä on ohitettu, jolloin tiedän lähettää muistutuslaskun asiakkaalle. Voin hakea nettipankista CSV – tiedostona viitesiirrot ja avaamalla ne Zervant ohjelmalla, ohjelma kirjaa automaattisesti tilille suoritetut maksut maksetuiksi. Tämä toiminto on erittäin tärkeää silloin, kun tilitpahtumia alkaa olla kymmenenkin sivua, tilitapahtumien seuraaminen manuaalisesti veisi useita tunteja aikaa ja voi tapahtua virheitä. Tämän työn voin välttää käyttämällä Zervantia. Se, miten viitesiirtojen haku toimii, voi vaihdella pankkikohtaisesti, itse selvitin asian omasta pankistani.

Vaikka käyttäisit kirjanpitäjää, niin suosittelen silti kokeilemaan Zervantia, koska se auttaa hahmottamaan yrityksen taloustilannetta kokonaisvaltaisesti. Pysyt koko ajan kärryillä siitä, miten yritykselläsi oikeasti menee. Ohjelma tekee sinulle helposti ymmärrettävät raportit ja kaaviot siitä, miten yrityksessäsi raha virtaa sisään ja ulos. Se voi auttaa sinua hallitsemaan taloutta paremmin. Eli en suosittele ohjelmaa pelkästään laskujen kirjoittamisen helppouden takia vaan myös siksi, että mielestäni yrittäjien pitää olla kärryillä omasta tilanteestaan eikä nojata pelkästään kirjanpitäjään. Tällöin pystyt toimimaan tarpeeksi ajoissa, jos yrityksesi taloudessa ilmenee jokin ongelma, ennen kuin se paisuu.

Pääasiassa laskujen kirjoittaminen ja paperien säilöminen ei aina ole ollut niin hauskaa puuhaa varmasti monenkaan yrittäjän mielestä. Ohjelman ansiosta kirjan pitäminen ja laskujen kirjoittaminen on hauskempaa ja vielä hauskinta on pysyä kärryillä oman yrityksensä talousasioista. Toivon, että voin jatkaa Zervantin käyttöä pitkälle tulevaisuuteen.


Suosittelija:

Zervant on mielestäni erittäin edullinen. Olin positiivisesti yllättynyt, mitä yhden vuoden sopimus maksoi, ottaen huomioon, miten laadukas ohjelma ja asiakaspalvelun taso on.

Nina Holm

Pinterest
Referenssin infoboxi
Zervant logo

Tiedot

Tilaaja: Nina Holm
Ajankohta: 2016

Lisätietoja

Yritysprofiili Zervant kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Laskutusohjelma

Siirry yrityksen profiiliin Zervant kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zervant - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Zervant - Muita referenssejä

Zervant - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia