Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakasdialogi ja Lean keskiössä

ReferenssiDigiloikalla tulevaisuuteen

Suomen johtava työhyvinvoinnin asiantuntija Työterveyslaitos on tutkinut, jalostanut ja jakanut työelämälle tärkeää tietoa vuosikymmeniä. Tutkimustoiminnan vauhdittamiseksi palvelutarjontaa haluttiin ravistella. Tavoitteena oli tunnistaa Työterveyslaitoksen avainpalvelut, tehdä palveluista asiakkaat huomioon ottavia ja rakentaa muutosta tukeva organisaatio. Asiantuntijaorganisaation palvelut uudistuivat ja muuntuivat digitaalisiksi Goforen avustuksella. Uudistuksen myötä Työterveyslaitoksen asiantuntijat voivat keskittyä tärkeimpään tehtäväänsä – työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Kaksi pilottihanketta

Uudistushankkeen ensimmäiseen vaiheeseen valittiin kaksi pilottipalvelua. Laatuportaali-palvelun avulla kehitetään työterveyspalveluita, työterveyshuollon laatua sekä yhteistyötä työpaikkojen ja työterveysyksiköiden välillä. Osana Laatuportaalia toteutettuun Työterveyshuolto Suomessa -tutkimusraportiin osallistui 93 % Suomen työterveysyksiköistä vuonna 2015. Nolla tapaturmaa -palvelu tarjoaa työpaikkojen välisen verkoston, jonka tavoitteena on työturvallisuuden parantaminen ja hyvien käytäntöjen levittäminen. Nolla tapaturmaa -verkostoon kuuluu jo 400 yritystä ja organisaatiota.

Kontista pilveen – vaikka joka päivä

Kehittämisen keskiössä on Lean-ajattelu ja jatkuva parantaminen. Itse rakennetun sähköisen alustan päälle on helppo lisätä uusia palveluita nopeasti ja kustannustehokkaasti. Alusta hyödyntää moderneja teknologioita kuten kontteja, AWS-pilvipalvelua ja mikropalveluarkkitehtuuria. Automaattisen julkaisuputken avulla uusi versio voidaan asentaa tuotantoon koska tahansa.
Asiakkaan ja Goforen yhteisessä projektihuoneessa viestintä on avointa ja päätökset syntyvät nopeasti. Seinillä ovat ajantasaiset tiedot muun muassa käynnissä olevista tehtävistä, palveluiden tiekartoista, riskeistä ja onnistumisen mittareista.

Suosittelija:

Palveluidemme kehittämistä ohjaa joustava Lean-ajattelu ja vahva asiakaslähtöisyys. Olemme suunnitelleet Työterveyslaitokselle yhteisen työhuoneen, jossa tuoteomistajamme ja Goforen asiantuntijat työskentelevät. Viestintä on välitöntä ja päätöksenteko nopeaa.

Mikko Mäkipää, Työterveyslaitos

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Työterveyslaitos
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Stefan Baggström, 050 581 6919, stefan.baggstrom@gofore.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Amazon Web Services

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

mikropalvelut
Lean
LEAN tuotekehitys
konttiteknologia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia