Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakas it-palveluntarjoajan osaamisen kehittämisen keskiössä

Bloggaus

Asiakas ostaa ja maksaa aina osaamisesta. Hän arvioi ostohetkellä hallitseeko yrityksen tarjoamat it-konsultit ja asiantuntijat juuri ne asiat ja osaamiset, jotka ovat tärkeitä juuri tässä projektissa.

Sertifioinnit ovat maailmalla hyvin tunnettu ja arvostettu osaamisen mittari. Vuosien aikana ne ovat kehittyneet erittäin vaativiksi sertifiointiohjelmiksi, jotka ovat virallisen tarkistus- ja hyväksyntäprosessin läpikäyneitä. Erityisesti isojen globaalien teknologiajättien tarjoamat sertit ovat haluttuja juuri niiden arvon takia. Asiakkaat edellyttävät niitä.

IT-ala kehittyy niin huimaa vauhtia ja uusia teknologioita tulee ovista ja ikkunoista, siksi on tärkeää olla yrityksenä ajan hermolla, minkälaista osaamista asiakkaat tarvitsevat tulevaisuudessa. Invencon verkostomaisen toimintamallin ydinlupaus on pystyä tarjoamaan yhä kattavampaa palvelua eri teknologioilla. Usein osaaminen löytyy Invencon sisältä, mutta myös verkostoa hyödynnetään tarvittaessa.

Pidämme Invencolla erittäin tärkeänä asiantuntijoidemme osaamisen jatkuvan kehittämisen nykyisten ja uusien asiakashankkeiden ja ‑tarpeiden pohjaksi. Sertifiointien kautta asiantuntijamme saavat kokemusta ja osaamista, mihin asiakas voi luottaa. Sertifikaatti on usein kuin ajokortti. Sillä todistetaan osaaminen ja itse projekteissa opitaan sitten ajamaan oikein.

Sertifikaattien avulla asiakkaat tunnistavat helpommin asiantuntijoidemme osaamisen tason. Sertit helpottavat myös oikeiden resurssien etsintää oikeisiin projekteihin.

Asiantuntijatyön eri rooleissa tarvitaan lukuisa joukko erilaista osaamisia, jotta ammattitaso pysyy ajan vaatimalla tasolla. Kannustamme henkilöstöämme opiskeluun aina, kun työtilanne tämän sallii. Mottomme on: ”Sertifioituminen kannattaa aina”. Vaikka uraa olisi takana jo kymmeniä vuosia, nykyisten taitojen ylläpitäminen ja uusien taitojen oppiminen on meillä avainasemassa. Asiakkaat arvostavat täsmäosaamisen lisäksi laajojen kokonaisuuksien hallintaa, mitä seniori-tason osaajilla usein on.

Viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan Invencon konsulttien osaamistasoa pidettiin erittäin korkeana ja se oli vaikuttanut asiakkaiden valintaan. Rekrytoimme kokeneita ammattilaisia ja varmistamme jatkuvan oppimisen ilmapiirin työpaikalla.

Jos kiinnostuit Invencon tavasta toimia, niin ota yhteyttä!

Petri Räsänen

Myynti- ja markkinointijohtaja

petri.rasanen@invenco.fi

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Integraatiot
IoT
Master Data MDM
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia

Azure
IBM
Microsoft
Open source
Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

sertifiointi
Microsoft Gold Certified Partner

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia