Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Arvoketjuanalyysityökalun toteuttaminen Aibidian siirtohinnoittelutyökalun osaksi

Referenssi


Mitä tehtiin?
Aiso toi korkeatasoista ohjelmistokehitysosaamista Aibidian arvoketjuanalyysityökalun kehitykseen, jolla helpotetaan globaalien organisaatioiden siirtohinnoittelua. Kehitystyö suoritettiin Aisolla itsenäisenä projektina Aibidian määrittelyjen mukaisesti.

Kehitystyö tehtiin olemassa olevaan koodipohjaan, jonka teknologiat ja yksityiskohdat otettiin haltuun ennätysajassa. Ohjelmistokehitystyön lisäksi Aiso tuotti projektiin arkkitehtuurisuunnittelun sekä projektinhallinnan.

Miksi tehtiin?
Aibidia VCA Lite on markkinoiden ensimmäinen rakenteellistettu pilvipohjainen työkalu arvoketjuanalyysin tekemiseen. Arvoketjuanalyysin kvantifiointi, allokaatioanalytiikkojen visualisointi ja ratkaisun interaktiivinen käyttöliittymä tukevat monikansallisten konsernien siirtohinnoittelun operatiivista suunnittelua ja dokumentointia. Tämä tulee jatkossa olemaan yhä tärkeämpää, jotta monikansalliset yritykset pystyvät täyttämään siirtohinnoitteluraportoinnin uudet vaatimukset. Aison avulla Aibidia sai VCA Liten demo-version valmiiksi ennen tärkeää kansainvälistä sidosryhmätapahtumaa.

Suosittelija:

Aiso toteutti ratkaisuumme toiminnallisuudet ja arkkitehtuurin oman tuotekehitystiimimme keskittyessä pääasiassa analytiikkojen visualisointiin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Yhteistyö sujui mutkattomasti ja lopputulos ylitti odotuksemme. Ratkaisussamme käytettävät teknologiat olivat Aisolaisille osin uusia, mutta he omaksuivat ne todella nopeasti. Aisolaisten sitoutumista ja ammattitaitoa voi vain kehua.

Kim Jämiä, CTO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Aiso Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Aibidia
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kim Jämiä, CTO

Lisätietoja

Yritysprofiili Aiso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

C#

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

MSSQL
vuejs
Buefy
Bulma

Siirry yrityksen profiiliin Aiso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aiso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Aiso - Muita referenssejä

Aiso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia