Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Arviointikertomus

ReferenssiUudistimme HUS:in arviointikertomusten verkkoalustan WordPressin avulla.

Linkki palveluun: arviointikertomushus.fi

Taustaa ja projektin tavoitteet

Sivustolla julkaistaan HUS:in lautakunnan vuosittaiset lakisääteiset arviointikertomukset. Arviointikertomuksessa arvioidaan HUSille asetettujen tavoitteiden toteutumista sekä toiminnan tuloksellisuutta ja tarkoituksenmu­kaisuutta. Arvioinnin perusteella annetaan suosituksia toiminnan kehittämiseksi.

Tarkastuslautakunnan tehtävänä on arvioida HUSille asetettujen tavoitteiden toteutumista sekä toiminnan tuloksellisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta. Lisäksi tarkastuslautakunta järjestää HUS-yhtymän hallinnon ja talouden tarkastuksen, mukaan lukien tilintarkastuksen, ja valvoo keskeisten HUSin luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden sidonnaisuusilmoituksia.

Tarkastuslautakunnan tehtävät perustuvat lakiin hyvinvointialueesta (611/2021 § 125) ja lautakunnalla on laaja tiedonsaantioikeus arviointitehtävän hoitamista varten. Tarkastuslautakunta antaa vuosittain yhtymäkokoukselle arviointikertomuksen, jossa julkaistaan edellistä vuotta koskevien arviointien tulokset ja annetaan suosituksia toiminnan kehittämiseksi.

Sivusto haluttiin toteuttaa WordPress-sisällönhallintajärjestelmän päälle. Uudistuksella tavoiteltiin palvelun käyttökokemuksen parantamista. Myös aiempien vuosien arviointikertomukset ja aineistot haluttiin selkeämmin esille. Myös haku haluttiin uudistaa.

Projektin eteneminen

Projekti alkoi toukokuussa 2023. Käynnistimme projektin vaatimusmäärittelyllä, josta siirryimme sivuston rakenteen ja käyttöliittymän suunnitteluun. Toteutimme suunnitelmien mukaisen uudistuksen syksyn 2023 aikana käyttäen WordPress-sisällönhallintajärjestelmää.

Asiakkaan tavoitteiden mukaisesti sivuston sisältörakennetta parannettiin monin tavoin: Navigaatiota uudistettiin ja selkeytettiin, otsikointia ja alasivuja uudistettiin ja sivumäärää kokonaisuutena vähennettiin. Uudistus toteutettiin luonnollisesti täysin responsiivisena. Myös hakutoiminto uudistettiin projektin aikana.

Uudistetulle sivustolle toteutettiin myös Agendan toimesta käytettävyystestaus. Käytettävyystestauksen avulla pystyttiin validoimaan valitut suunnitteluratkaisut ja löytämään myös pieniä parannuskohteita valittuihin suunnitteluratkaisuihin liittyen.

Sivuston tuli myös olla WCAG-kriteerien mukaisesti saavutettava. Toteutuksen jälkeen palvelu siirtyi kolmannen osapuolen toteuttamaan saavutettavuuden auditointiin.

Uudistettu verkkopalvelu julkaistiin lopulta toukokuussa 202

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Digital logo

Tiedot

Tilaaja: HUS
Ajankohta: 2023 - 2024
Toimittajan
yhteyshenkilö:
anssi.kokkonen@agendadigital.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Agenda Digital - Muita referenssejä

Agenda Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia