Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Arterin palvelu luo rakenteen kyberturvallisuuden hallintaan

Bloggaus

Monen henkilön mielessä kyberturvallisuus liitetään suoraan internetiin ja tietoturvallisuuteen. Tietysti asia pitää nämä aspektit myös sisällään, mutta se sisältää paljon muutakin (Jani Mattson avaa omassa blogitekstissään tarkemmin aihetta) ja ne yleisesti vaikuttavat kaikkien meidän elämään.

Kyberturvallisuuden hallinta on erittäin ajankohtaista ja se tulee olemaan sitä vielä pitkään. On yleistä, että kuulemme hyökkäyksistä viikoittain ja nämä ovat tietysti vain ne, josta uutisoidaan. Kyberhyökkäykset aiheuttavat merkittäviä taloudellisia riskejä ja niihin tulee valmistautua. Kuluttajien ja organisaatioiden tietoisuutta tietoturvasta tulee kasvattaa ja asiaan tulee suhtautua riittävän vakavasti.

Me Arter Oy:llä olemme kehittäneet kyberturvallisuuspalvelun, jossa asiantuntijamme perehdyttää organisaation rakentamaan hallintajärjestelmän ARC-ohjelmistoon. Ohjelmisto mahdollistaa hallintajärjestelmän (kuva alla) ylläpidon ja varmistaa kaiken tarpeellisen löytyvän yhdestä paikasta selkeästi ja järjestelmällisesti.

Ohjatusta projektista startti kyberturvallisuuden hallintaan

Kyberturvapalvelu mahdollistaa organisaatiossa tietoturvan hallinnan aloittamisen ja antaa selkeät askelmerkit prosessin aloittamiseen ja ylläpitoon. Projektin läpiviemiseksi konsulttimme tulevat paikanpäälle teidän organisaatioonne ja aloitamme yhdessä mallin hyödyntämisen ja täyttämisen. Tavoitteena on tuoda tarvittava tietotaito ja osaaminen kyberturvallisuuden hallinnasta organisaatioonne.

Projektin alussa selvitetään organisaation tavoite kybertuvan hallintajärjestelmälle. Onko tavoitteena esimerkiksi auditointivalmius vai esimerkiksi yleisen tietoturvatason nostaminen? Jos tavoitteena on auditointivalmius, valitaan sopivin standardi (ISO 27001 tai KATAKRI), jota kohti lähdetään etenemään. Koulutus koostuu kuudesta työpajapäivästä, jotka noudattelevat valitun standardin ohjaamaa rakennetta hallintajärjestelmän rakentamiseksi ja jalkauttamiseksi organisaatioon.

Kyberturvallisuuspalvelu on suunnattu kaikille niille organisaatioille, jotka ovat havainneet tietoturvan kehittämisen tarpeen ja haluavat olla itse mukana rakentamassa ratkaisua. Tarve rakentaa tietoturvan hallintajärjestelmä voi myös kummuta sidosryhmiltä tai toimintaympäristössä tapahtuvista muutoksista. Lisäksi palvelu on loistava työkalu tietoturvasta vastaavalle asian johtamiseen ja/tai sertifioinnin tavoittelemiseen. Palvelulla varmistat kybertoimintaympäristönne luotettavuuden ja organisaationne on tietoinen ja valmistautunut mahdollisiin uhkakuviin!

Kyberturvamalli rakennetaan ARC-ympäristöön. Tämä mahdollistaa ohjelmiston laajemmankin käytön esim: organisaation visuaalisen mallintamisen, tietojärjestelmien, prosessien ja palveluiden kuvaamisen ja näiden riippuvuussuhteiden esittämisen.

Kyberturvallisuus yhteyskaavio

Jos Kyberturva on asialistallasi tai tietoturva on organisaatiollesi ajankohtainen tulemme Arter Oy:ltä mielellämme tapaamaan teitä ja keskustelemaan miten voimme lähteä yhdessä rakentamaan tietoturvan hallintajärjestelmää, joka sopii juuri teidän tarpeisiinne.

Kerron mieleläni lisää puhelimitse +358 50 435 6935 ja sähköpostilla mikko.hiltunen@arter.fi.

Pinterest
Arter Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Arter kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kyberturvallisuus
tietoturvallisuus

Siirry yrityksen profiiliin Arter kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Arter - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Arter - Muita referenssejä

Arter - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Top 150 katsotuimmat it-konsultti- ja ohjelmistoyritykset Ite wikissä vuonna 2019
Mimmit koodaa -ohjelma laajenee valtakunnalliseksi - naisia kaivataan kipeästi it- ja ohjelmistoalalle
Talouden ja hankinnan tila 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia