Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Arrow ja Microsoft toteuttavat suomalaista low-code-ekosysteemiä

BloggausArrow ECS Finland ja Microsoft Oy toteuttavat kevään 2021 aikana yhteistyössä ohjelman, jonka tavoitteena on synnyttää Suomeen vähäkoodisten, niin kutsuttujen low-code/no-code-ratkaisujen ekosysteemi. Vähemmän koodia -ohjelmaan on valittu 13 kasvuhakuista IT-palveluntarjoajaa, joiden asiakaskuntaa ovat erityisesti pienet ja keskisuuret organisaatiot. Ohjelmassa osallistujayritykset saavat Arrow:lta ja sen yhteistyökumppaneilta koulutusta ja valmennusta Microsoft Power Platform -ratkaisujen myyntiin, toimittamiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Lisäksi tavoitteena on asiakastarinoiden avulla lisätä osanottajayritysten näkyvyyttä markkinassa ja parantaa vähäkoodisten ratkaisujen yleistä tunnettuutta.

Selvityksen mukaan datan hyödyntäminen ja manuaaliset prosessit ovat yritysten digihaasteita

Osana ohjelmaa Arrow ja Microsoft toteuttivat pk-yrityksille kyselyn, jossa IT-hankinnoista vastaavat henkilöt avasivat näkemyksiään digitalisaatioon liittyvistä haasteista ja vähäkoodisesta sovellusten kehittämisestä. Kyselyn vastaajat tunnistivat toimintansa haasteiksi erityisesti liiketoiminnan prosessien ja järjestelmien tuottaman datan hyödyntämisen sekä manuaalisten ja paperiprosessien aiheuttaman hitauden ja virheet.

”Yhä nopeampi ja ketterämpi sovelluskehittäminen avaa aivan uusia ja innovatiivisia näköaloja liiketoiminnan digitalisaatioon, kun kehitystyöhön pääsevät osallistumaan myös sovelluksia käyttävät työntekijät. Low-code-teknologiat antavat mahdollisuuden toteuttaa esimerkiksi mobiililaitteilla käytettäviä sovelluksia sellaisiin toimintoihin, joissa paperilomakkeet tai excel-taulukot ovat aikaisemmin olleet ainoat työkalut”, toteaa Microsoftin liiketoimintaratkaisuista Suomessa vastaava johtaja Jani Savolainen. ”Low-code-alustamme Microsoft Power Platform mahdollistaa myös liiketoimintadatan entistä tehokkaamman hyödyntämisen riippumatta sen sijainnista. Alustan avulla voidaan myös puhaltaa uutta henkeä olemassa olevien järjestelmien käytettävyyteen”, Savolainen jatkaa.

Osa pk-yrityksistä täydessä low-code-vauhdissa, osa ei ole kuullutkaan

Tehdyn selvityksen mukaan jo noin 20 % suomalaisista pk-yrityksistä hyödyntää vähäkoodisia alustoja liiketoiminnassaan ja alustojen mahdollisuudet kiinnostavat valtaosaa pk-yritysten tietotekniikkapäättäjistä. Toisaalta vastaukset paljastivat, että low-code-alustat ovat täysin tuntemattomia vielä noin joka viidennelle.

”Microsoft Power Platform on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi potentiaalisimmista ratkaisukokonaisuuksista Microsoftin teknologiaportfoliossa. Teettämämme markkinaselvitys vahvisti tätä käsitystä”, toteaa pilvipalvelujohtaja Jussi Juusela Arrow:lta. ”Vähemmän koodia -kumppanikehitysohjelma auttaa palveluntarjoajakumppaneitamme vastaamaan helppokäyttöisten ja ketterien, mutta samalla hallittavien ja tietoturvallisten liiketoimintaratkaisujen jatkuvasti kasvavaan kysyntään.”

Pinterest
Arrow ECS Finland Oy  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Arrow ECS Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin Arrow ECS Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Arrow ECS Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Arrow ECS Finland - Muita referenssejä

Arrow ECS Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia