Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Arrow ECS:n Citrix-koulutuksista osaamista

ReferenssiIt-palveluyritys Sofor Oy:n asiakaslähtöisyys perustuu osaaviin ihmisiin, jatkuvaan kehittymiseen ja kykyyn toteuttaa asiakkaille soveltuvia ratkaisuja. Soforin myyjät, tekniset asiantuntijat sekä koko Service Desk tiimi ovat osallistuneet jo useamman vuoden ajan Arrow ECS:n järjestämiin virallisiin Citrix-koulutuksiin. Osaamisemme paras hyöty tulee siitä, että asiakkaiden palvelupyynnöt ja viat saadaan ratkaistua tosi nopeasti.– Sari Maunula, Sofor.

Sofor luottaa yhä enemmän Arrow ECS:n palveluihin

"Yhteistyömme on sekä teknistä että kaupallista. Meitä kuunnellaan ja pyyntöihimme reagoidaan nopeasti”, kertoo Hieta. ”Voitimme tuoreeltaan Oulun kaupungin mobiililaitteiden etähallintaan liittyvän kilpailutuksen, johon vaikutti osaltaan kilpailukykyinen hintataso. Arrown asiantuntijat ovat tarvittaessa tukenamme koko myyntiprosessin ajan, ja heillä on myös ymmärrystä asiakkaidemme tarpeista. Meillä on hyvät edellytykset kasvaa kannattavasti.” sanoo Soforin Executive Director, Jukka Hieta.

Suosittelija:

Yhteistyömme on sekä teknistä että kaupallista. Meitä kuunnellaan ja pyyntöihimme reagoidaan nopeasti. Voitimme tuoreeltaan Oulun kaupungin mobiililaitteiden etähallintaan liittyvän kilpailutuksen, johon vaikutti osaltaan kilpailukykyinen hintataso. Arrown asiantuntijat ovat tarvittaessa tukenamme koko myyntiprosessin ajan, ja heillä on myös ymmärrystä asiakkaidemme tarpeista. Meillä on hyvät edellytykset kasvaa kannattavasti.

Soforin Executive Director, Jukka Hieta

Pinterest
Referenssin infoboxi
Arrow ECS Finland Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Sofor Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Arrow ECS Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Analytiikka
IoT
Mobiilikehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin Arrow ECS Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Arrow ECS Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Arrow ECS Finland - Muita referenssejä

Arrow ECS Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia