Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aro Systemsin talouden hallinta ja liiketoiminnan ennustettavuus helpottuivat Huubialla

ReferenssiAro Systems Oy on 65 vuotta vanha perheyhtiö ja Suomen kuudenneksi suurin talotekniikka-alan yritys. Tampereen, Helsingin ja Oulun talousalueilla toimiva Aro Systems tarjoaa sähkö- ja LVI-urakointia sekä niihin liittyviä huolto- ja ylläpitopalveluita vankalla ammattitaidolla. 

Aro Systemsin talousraportointia pyöritettiin aiemmin pääosin Excelin voimin. Raportointi vaati suuren määrän manuaalista työtä, joka tuhlasi sekä aikaa että rahaa. Haussa oli siis uusi kattava järjestelmä tehostamaan ja helpottamaan taloushallinnon prosesseja. Uudelta järjestelmältä toivottiin päivittäiseen taloushallintoon ja käyttöpääoman hallintaan helppokäyttöistä, läpinäkyvää, reaaliaikaista ja selainpohjaista sovellusta. 

Ratkaisuksi valikoitui Visionbay Solutionsin tarjoama BI-palvelu, ja sen ytimessä oleva Huubia, jota Aro Systems ryhtyi käyttämään loppukeväästä 2018. Toimitusjohtaja Mika Huovinen kertoo valinnasta:

– Hain sellaista järjestelmää, jossa yhdistyy moderni tietovarastointi, raportointi ja tiedon syöttäminen. Järjestelmän tulisi toimia talousohjauksen digitaalisena työkaluna ja johdon tiedolla johtamisen apuna. 

Huubian käyttöönotto on tuonut Aro Systemsin talouden hallintaan paitsi ajansäästöä, myös muita hyötyjä, kertoo Huovinen.

– Tieto on kaikkien saatavilla ja läpinäkyvää. Siihen pystyy porautumaan eri näkökulmista ja jakamaan havaintoja kaikille tarvittaville osapuolille organisaatiossa. Selainpohjaiseen sovellukseen pääsee ajasta ja paikasta riippumatta niin työasemalla, läppärillä kuin mobiililaitteella. 

Aro Systemsin suunnitelmissa on laajentaa sovellus käyttöön myös hallitusraportointiin, henkilöstöhallintoon, myynnin seurantaan sekä huoltoliiketoiminnan toiminnallisiin mittareihin. Tarkoituksena on saada lähes koko yrityksen tiedolla johtaminen, talousdata sekä toiminnalliset ja laadulliset mittarit Huubiaan, Huovinen kertoo.  

Huovinen kehuu yhteistyötä Visionbay Solutionsin kanssa.

– Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja rakentaminen on nähty prosessi edellä. Tavoitetila on määritelty selkeästi, yhteistyö on ollut todella avointa ja kehittyy koko ajan. Visionbayssa puhutaan kanssamme samaa kieltä ja ymmärretään mitä ollaan tekemässä.

Aro Systems suosittelee Huubiaa myös muille:

– Suosittelen lämpimästi Huubiaa. Talouden hallintamme ja liiketoimintamme ennustettavuus on helpottunut huomattavasti, Mika Huovinen kertoo.

Suosittelija:

Suosittelen lämpimästi Huubiaa. Talouden hallintamme ja liiketoimintamme ennustettavuus on helpottunut huomattavasti. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja rakentaminen on nähty prosessi edellä. Tavoitetila on määritelty selkeästi, yhteistyö on ollut todella avointa ja kehittyy koko ajan. Visionbayssa puhutaan kanssamme samaa kieltä ja ymmärretään mitä ollaan tekemässä.

Mika Huovinen, Toimitusjohtaja Aro Systems Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visionbay Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Aro Systems Oy
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Visionbay Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Hankinta
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Visionbay Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visionbay Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Visionbay Solutions - Muita referenssejä

Visionbay Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia