Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ark-byroo kotisivut

ReferenssiArk-byroo Oy on 20-vuotias arkkitehtitoimisto, jonka erikoisalaa ovat rakennus- ja kulttuurihistorialliset selvitykset, arkeologiset tutkimukset sekä arkkitehtisuunnittelun saralla käyttötarkoituksen muutokset ja konservointisuunnittelu. 

Projektin tavoitteena oli mm. kasvattaa yrityksen myyntiä, parantaa verkkonäkyvyyttä ja vahvistaa brändikuvaa.

Tavoitteiden saavuttamiseksi suoritimme projektin alussa digitaalisen markkinoinnin tehostuspalvelun ja suunnittelimme uuden viestintäkonseptin asiakkaalle, sekä laadimme ohjeet LinkedIn-profiilien kehittämistä ja sisällön hakukoneoptimointia varten.

Projektin lähtökohtana olivat harjoitustyönä tehdyt layout-suunnitelmat tulevasta sivustosta. Projektin alussa suunnittelimme parannukset sivuston rakenteeseen asiakkaan tavoitteiden ja kohderyhmän tarpeiden pohjalta sekä hakukone- ja konversio-optimoinnin parantamiseksi, jotta sivustolle saadaan enemmän kävijöitä ja kävijöiltä enemmän yhteydenottoja.

Projektin aikana Ark-byroo käynnisti myös visuaalisen ilmeensä kokonaisvaltaisen uudistuksen, minkä johdosta sivuston ulkoasu suunniteltiin uusiksi Ark-byroon in-house graafikon Janne Kankkusen toimesta. Sivuston rakennetta suunniteltiin aluksi oppilastyönä. Uusi visuaalinen ilme on hyvin näyttävä ja tyylikäs, ja sen yksityiskohdat ovat tarkoin mietittyjä. Pelkistettyä musta-valko-keltaista ilmettä tukevat erilaiset piktogrammit, animaatiot ja interaktiiviset elementit, joiden viimeistelyyn kiinnitettiin erityistä huomiota.

Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmän avulla, testattiin, siirrettiin julkaisupalvelimelle ja julkaistiin.

Sivustosta tuli moderni, asiantunteva, tyylikäs ja toimiva. Lopputulos puhuu puolestaan!

Yhteistyömme on jatkunut kotisivujen julkaisun jälkeen jatkokehityksellä ja ylläpidolla. Sivustoa uudistettiin kokonaisvaltaisesti loppuvuodesta 2019 ja alkukeväästä 2020. Uudistuksessa sivustolle tuotiin tyylikästä grafiikkaa, sisältöä uudelleenjärjesteltiin ja käyttöön otettiin uusia kieliä. Uudistuksen myötä Ark-Byroon kotisivut ovat entistä näyttävämmät ja palvelevat aiempaa laajempaa yleisöä suomen, ruotsin ja englannin kielellä.  

Suosittelija:

Vaikeinta oli itse tietää, mitä haluamme sanoa, mutta Konsepton kyydissä oli helppo matkustaa.

Marianna Heikinheimo, Toimitusjohtaja, Ark-byroo oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Ark-byroo oy
Ajankohta: 2018 - 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Rakentaminen

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia