Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Are.fi tuo osaamisen esille

ReferenssiSuomalainen Are Oy suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää kiinteistöjen talotekniikkaa. Aren työn tuloksena rakennukset ovat turvallisia, viihtyisiä ja energiatehokkaita. Ambientia toteutti yhdessä Aren kanssa verkkopalvelu-uudistuksen.

Yhteisillä työpajoilla kirkastettiin tavoitteet

Verkkopalvelun kehittämisellä Are pyrki terävöittämään digitaalista markkinointiviestintäänsä erityisesti asiakkailleen. Esimerkiksi Aren asiantuntijapalveluista haluttiin kertoa asiakaslähtöisemmin sekä helpottaa referenssitietojen löytämistä ja potentiaalisten asiakkaiden yhteydenottomahdollisuuksia.

Projektin alussa tavoitteeksi määriteltiin verkkopalvelu, joka tuo Aren erityisosaamisen esille, vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja kuvaa Aren vahvuuksia kuten asiakaslähtöisyyttä, vakautta ja hyvää työnantajamielikuvaa. Työkaluja tavoitteen saavuttamiseksi haettiin kohderyhmistä, persoonista, käyttäjäpoluista ja olemassa olevan verkkopalvelun käyttäjädataa tutkimalla. Aren ja Ambientian yhteisissä työpajoissa ideat, ajatukset ja tavoitteet saivat konkreettisen muodon erilaisten mallien kautta, minkä perusteella toteutusvaihetta lähdettiin suunnittelemaan tarkemmin.

Toteutusvaihe peilasi sovittuja päämääriä

Palvelu päätettiin toteuttaa Wordpress-julkaisujärjestelmän päälle, koska haluttiin erityisesti sisällöntuottajille helppokäyttöinen ja joustavasti kehitettävä järjestelmä. Loppukäyttäjää ajatellen palveluun tehtiin useita toiminnallisuuksia, joilla parannettin käyttökokemusta ja tiedon löytymistä, esimerkiksi:

  • Referenssihaku
  • Yhteystietojen nostaminen automaattisesti oikean teeman yhteyteen
  • Kieliversio englanniksi
  • Käyttöä ja informaation löydettävyyttä helpottavat infolaatikot
Verkkopalvelun Ilme pidettiin yksinkertaisena, jotta sisältö nousisi pääosaan. Ilmeessä ja käyttöliittymässä kiinnitettiin huomiota myös mobiilikäyttöön toteuttamalla palvelu responsiiviseksi.

Sisällöntuottamisesta julkaisuun ja jatkuvaan kehittämiseen

Ambientia koulutti arelaiset palvelun käyttöön, ja sisällönsyöttöohjeen avulla myös harvemmin päivitettävät asiat muistuvat mieleen. Samalla koulutuksessa käytiin läpi hyvän ja löydettävän sisällön periaatteita. Asiakas tuotti sisällöt palveluun pikavauhtia (erikoismaininta asiakkaan hienosta sisäisestä projektinhallinnasta!) ja palvelu saatiin aikataulun mukaisesti julkaistua. Seuraavaksi Are.fi:n kehittäminen jatkuu sekä sisällön, että muiden ominaisuuksien kuten hakukonenäkyvyyden osalta. Ambientia vastaa myös Are.fi:n ylläpitopalveluista.

Suosittelija:

Yhteistyö Ambientian kanssa oli sujuvaa ja luontevaa. Konseptointivaiheessa Ambientian väki osasi kysyä arelaisilta juuri oikeita kysymyksiä, jotka herättivät meidät miettimään verkkopalvelumme perustehtävää. Teknisessä toteutuksessa Ambientia saa täydet pisteet joustavuudesta ja nopeudesta.

Hanna Liisanantti, Viestintäpäällikkö, Are Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ambientia logo

Tiedot

Tilaaja: Are Oy
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Harri Nieminen, 050 588 2565, harri.nieminen@ambientia.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Ambientia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Rakentaminen

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

WordPress
Ambientia

Siirry yrityksen profiiliin Ambientia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ambientia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Ambientia - Muita referenssejä

Ambientia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia