Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AR-osaajalta ratkaisu tehokkaaseen etätukeen Kiilto-haasteessa

Bloggaus
Mitä tehdä, kun asiantuntija ei voi matkustaa, mutta haastavatkin projektit pitää saada jatkumaan? Oululaisen Augumenta Oy:n älylasi- ja kamerasovellus valittiin ratkaisemaan Kiillon haaste toimivasta etäyhteistyöstä asiakkaiden kanssa. 

Oululainen, teollisuudelle lisätyn todellisuuden ratkaisuja kehittävä ohjelmistoyritys Augumenta voitti Industryhackin järjestämän kilpailun ja valittiin toimittamaan ratkaisu suomalaiselle perheyritykselle, Kiilto Oy:lle. Koronaviruksen aiheuttamat haasteet ja matkustusrajoitukset ovat asettaneet monet yritykset Suomessa ja maailmalla tilanteisiin, joissa toimitukset viivästyvät, toiminta on pysähdyksissä tai huoltotoimia ei voida tehdä, koska ihmiset eivät voi matkustaa eivätkä työskennellä fyysisesti lähellä toisiaan. Augumenta on kehittänyt ongelmaan ratkaisun, joka täytti myös Kiillon haastavien projektien vaatimukset.

Kiilto haki ratkaisua, jonka avulla he pystyvät olemaan yhteydessä yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Kiilto Oy valmistaa tuotteita rakentamisen, teollisuuden ja puhtaanapidon tarpeisiin. Tuotteet täytyy aina testata paikallisesti, ja jotta voidaan varmistua siitä, että tuotteet toimivat siten kuin on tarkoitettu, ne täytyy tarkastaa ja analysoida huolellisesti. Tähän saakka Kiilto on toiminut testausvaiheessa läheisesti asiakkaan kanssa lähettämällä asiakkaan toimipisteeseen oman asiantuntijansa. Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi tämä ei ole enää mahdollista, vaikka tarve testaamiseen on edelleen olemassa.

Augumentan tavoitteena oli vastata Kiillon asettamiin tiukkoihin vaatimuksiin täydellisesti: ratkaisu on helppo ottaa käyttöön, se sallii yhteydenpidon useiden henkilöiden välillä eri sijainneista ja mahdollistaa testausprosessien yksityiskohtaisen tarkastelun ja dokumentoinnin. Se toimii myös vaativissa olosuhteissa, on kustannustehokas ja monistettavissa globaaliin käyttöön. Myös tietoturva on otettu huomioon. SmartEyes-nimisen ratkaisun tarkoituksena on tarjota asiantuntijalle mahdollisimman tarkka näkyvyys tuettavaan prosessiin. Asiakas saa omaan toimipisteeseensä älylasit ja videokamerajärjestelmän, joiden avulla Kiillon asiantuntija saa tarvittavan tiedon omaan työpisteeseensä. Augumentan SmartCall yhdistää myös äänen, joten kommunikointi on asiakkaalle helppoa. Älylasien avulla käyttäjän molemmat kädet ovat vapaana, joten hän voi työskennellä normaalisti samalla kun kommunikoi etäasiantuntijan kanssa. Kun tukea ei enää tarvita, laitepaketti on helppo lähettää seuraavaan projektiin. Augumentan ratkaisun avulla etäasiantuntija voi tukea asiakasta samoin kuin aiemminkin. 

“Vastaava ratkaisu toimii tietysti missä tahansa yrityksessä, jossa on samoja ongelmia. Koronaviruksen myötä kasvanut etätyön osuus tulee jäämään tavaksi ainakin osittain myös kriisin jälkeen, ja Augumenta tarjoaa ratkaisun siihen, miten etätyö käy luontevasti. Ratkaisun avulla on mahdollista säästää matkakustannuksissa, reagoida ongelmatilanteisiin nopeammin ja pitkällä aikavälillä matkustamisen vähenemisen myötä vaikuttaa myös ympäristöön,” painottaa Augumentan toimitusjohtaja Tero Aaltonen. 

Lue lisää sivuiltamme >>

Pinterest
Augumenta Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Augumenta kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

IoT
Lisätty todellisuus ja VR

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Augmented Reality
industrial AR

Siirry yrityksen profiiliin Augumenta kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Augumenta - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Augumenta - Muita referenssejä

Augumenta - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia