Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AR-kokemus Oulun Rotuaarilla

ReferenssiMeKiwi toteutti Oulun kaupungin ja Oulun Kauppakamarin kanssa Tiernapoika-teemalla varustetun lisätyn todellisuuden (AR) kokemuksen Oulun keskustassa. Jouluikkuna oli nähtävillä 3.12.2021-6.1.2022 välisenä aikana Oulu10 toimiston edustalla osoitteessa Saaristonkatu 8.

Yhteistyössä halusimme tuoda Oulun Tiernapoika-aikaan uuden lisätyn todellisuuden ulottuvuuden, jossa käyttäjät pääsivät itse mukaan katsomaan ja kuulemaan itäisten maiden kuninkaiden esitystä. Projektissa toteutettiin graafinen suunnittelu fyysiselle jouluikkunateippaukselle sekä AR -sovelluksen graafinen suunnittelu, 3D-mallinnus ja AR kehitys. Projektissa toteutettiin myös mainos Oulun kävelykatu Rotuaarin isolle näytölle.

Oulun kaupungin ja kauppakamarin yhteistyöhenkilöt antoivat hyvää palautetta yhteistyöstämme.

Suosittelija:

”Olen tykännyt kovasti tehdä yhteistyötä MeKiwin ihmisten kanssa. Kaikki on niin mutkatonta, ystävällistä ja hoituu hyvin. Olen muun muassa saanut käydä testaamassa Suentassu-talvisotapeliä. Se oli tosi vaikuttava kokemus. Jouluihmisenä olin innoissani mahdollisuudesta olla mukana, kun Tiernapoikia päivitettiin nykyaikaan jouluikkunassa Oulussa. Erityisesti tykkäsin ikkunan teippauksesta ja sovelluksesta jonka avulla, vanhan tarinan itäisten maiden kuninkaat lauleskelivat puhelimeni näytöllä. Toivottavasti saamme nähdä jatkoa ensi jouluna.”

Marja Nousiainen, Talent hub-koordinaattori, Oulun kauppakamari

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Lisätty todellisuus ja VR

Omat tagit

3d mallinnus
3D animaatio

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia