Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Apua pienten lasten astmatutkimuksiin

ReferenssiRevenion lääketieteellisen keksinnön tuotteistaminen. Erityisesti pienten lasten astmaoireiden arviointi oli aiemmin hankalaa ja perustui paljolti subjektiiviseen näkemykseen. Reveniolla oli väitöskirjaan perustuva prototyyppi lasten astmatutkimuksia helpottavasta menetelmästä.

Ratkaisu

Atostek toteutti ohjelmistoja ja tuotteisti Matlab-pohjaisen laskentamenetelmän Revenion Ventica-astmatutkimustuotteeseen. Työhön sisältyi web-pohjaisen palvelun toteutus mittauksen alustukseen, suorittamiseen ja raportointiin, sekä tiedonsiirto USB-pohjaisesta mittalaitteesta web-palveluun.

Lopputulos

Revenion Ventica-tuote helpottaa astman diagnosointia erityisesti pienillä lapsilla ja tuote on nyt saanut myyntiluvan. Ventica mittaa hengityksen virtausprofiilia lapsen nukkuessa ja havaitsee astmalle tyypiliset muutokset hengityksessä, mikä puolestaan auttaa lääkäriä sekä diagnosoinnissa että lääkityksen optimoinnissa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Atostek Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Revenio

Lisätietoja

Yritysprofiili Atostek kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Atostek kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Atostek - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Atostek - Muita referenssejä

Atostek - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia