Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Applixure ja valtakunnallisesti ICT-palveluita tarjoava Tampereen Puhelin ovat aloittaneet yhteistyön

Referenssi

Applixuren avulla Tampereen Puhelin tuo lisää läpinäkyvyyttä sekä proaktiivista otetta asiakasyritysten laitteissa ja sovelluksissa olevien ongelmien ennaltaehkäisevään ratkaisuun. Tällä voidaan parantaa esimerkiksi työntekijöiden tuottavuutta tai yrityksen tietoturvaa.

IT-palveluntarjoajan ja asiakkaan toimivan yhteistyön perusta on luottamus ja avoin keskustelu. Applixuren tuottama puolueeton ja helposti tulkittava data auttaa tuon keskustelun käymisessä. Asiakas ja IT-kumppani voivat molemmat helposti seurata ympäristön tilaa sekä priorisoida ennakoivasti tulevia kehitystarpeita.

–Hyvin toimiva IT on yrityksille kilpailuetu. IT ja sen kehittäminen ovat osa ydinbisnestämme, ja tehtävämme on tässäkin olla hereillä asiakkaidemme puolesta, kommentoi Tampereen Puhelimen palvelujohtaja Kari Koivisto. Tampereen Puhelimen toimintatapaan kuuluu se, että asiakkaiden kanssa ollaan tiiviisti tekemisissä..

Parhaat tulokset proaktiivisella palvelumallilla

Applixure mahdollistaa mm. yksittäisten työasemien ja niihin asennettujen sovellusten toimivuuden seurannan. IT-palveluntarjoaja ja asiakas voivat molemmat nähdä miten resursseja hyödynnetään ja mikä yksittäisten laitteiden tietoturvan taso on.

Parhaat tulokset saadaan, kun mitattua dataa tukee proaktiivinen IT-palvelumalli. Arkisiin ongelmiin, kuten temppuileviin läppäreihin tai kaatuileviin sovelluksiin, puuttuminen ajoissa parantaa loppukäyttäjien tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä. Applixuren keräämä data voidaan myös automatisoida osaksi IT-tuen työnkiertoa.

–Läpinäkyvyys ja jatkuva mittaaminen on nopeasti noussut IT-palveluntarjoajien erottautumistekijäksi. Asiakaslähtöinen, avoin dialogi auttaa Tampereen Puhelinta syventämään asiakassuhteita ja kehittämään IT-palvelutoimintaa, kommentoi Applixuren Suomen myynnistä vastaava Paavo Huhtanen.

Tampereen Puhelin Oy on Pirkanmaalla toimiva tietoliikenne- ja ratkaisutalo. Palveluitaan yhtiö toimittaa valtakunnallisesti koko maahan, ja tarvittaessa myös maan rajojen ulkopuolelle. Tampereen Puhelin panostaa voimakkaasti IT-palveluihin ja tarjoaa yritysasiakkailleen kattavat tietoliikenne-, viestintä- ja IT-ratkaisut.

Lisätietoja: Kari Koivisto, kari.koivisto@tampereenpuhelin.fi, 0407744728 ja www.tampereenpuhelin.fi.

Applixure Oy on kotimainen ohjelmistojen ja laitteiden kunnon analysointityökalu, joka auttaa parantamaan työntekijöiden tuottavuutta, tehokkuutta, IT-käyttökokemusta ja tietoturvavalmiuksia. Yhtiö toimii läheisessä yhteistyössä IT-palveluntarjoajien ja kansainvälisten ohjelmistotalojen kanssa.

Lisätietoja Paavo Huhtanen, paavo@applixure.com, +358407433457 ja www.applixure.com.

Suosittelija:

Hyvin toimiva IT on yrityksille kilpailuetu. IT ja sen kehittäminen ovat osa ydinbisnestämme, ja tehtävämme on tässäkin olla hereillä asiakkaidemme puolesta,

Kari Koivisto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Applixure logo

Tiedot

Tilaaja: Tampereen Puhelin
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Paavo Huhtanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Applixure kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Siirry yrityksen profiiliin Applixure kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Applixure - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Applixure - Muita referenssejä

Applixure - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia