Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Appelsiini Finland Oy - Talousraportoinnin integrointi pilvestä

ReferenssiKun Appelsiini Finland ja Elisa Links yhdistyivät vuodenvaihteessa, uudistui myös yritysten taloushallinto. Uusien raportointivaatimusten mukaisen talousaineiston siirto emoyhtiö Elisan järjestelmiin toteutettiin Integroundin pilvipohjaisella integraatioalustalla. Integraatio onnistui loistavasti: se poisti prosessiin liittyvän käsityön ja vähensi siten virheiden todennäköisyyttä. Lisäksi integraatio mahdollisti prosessin reaaliaikaisen seurannan.
Elisan taloushallinto perustuu SAP –toiminnanohjausjärjestelmään, johon Appelsiinin raportointijärjestelmä linkitettiin. Taloushallinnon prosessin haasteet liittyivät tiedon kriittisyyteen, oikea-aikaisuuteen ja datan määrään. Ne ratkaistiin automatisoimalla kirjanpitoaineiston käsittelyprosessi. Integrointialustan monitorointi- ja operointitoiminnallisuudet mahdollistavat prosessin reaaliaikaisen seurannan sekä mahdollisten poikkeustilanteiden hallinnan.

Integround-ratkaisu tuotti halutun lopputuloksen: prosessi nopeutui, virheet vähenivät ja käsityön kustannukset poistuivat käytännössä kokonaan.
Appelsiini Oy:n talousjohtaja Thomas Lönnqvist on erittäin tyytyväinen ratkaisuin nopeaan implementointiin ja prosessin luotettavuuteen. "
Taloushallinnon integraatio Integround-alustalla säästää Appelsiinissa 1-2 henkilötyöpäivää kuukausittain." Myös tietohallintojohtaja Marko Einamoon tyytyväinen "Tämän hankkeen myötä saimme vahvan näytön alustan toimintakyvystä sekä Integroundin osaamisesta."

Lisätietoja:
Fredrik Löfberg Toimitusjohtaja, Integround, +358 50 410 6628
Marko Einamo Tietohallintojohtaja, Appelsiini
Thomas Lönnqvist Talousjohtaja, Appelsiini

Appelsiini on korkean osaamisen suomalainen IT-palvelutalo, joka toimii lähellä asiakkaitaan. Appelsiinista saat kaikki tarvitsemasi IT-palvelut yhden kumppanin kautta – nopeasti, luovasti ja joustavasti. Appelsiini ymmärtää asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen tarpeita ja tarjoaa niitä varten innovatiivisia, viimeisen päälle räätälöityjä ratkaisuja. Tehokkaat menetelmät takaavat myös sovellusten nopean käyttöönoton.

Integround on erikoistunut vaativiin liiketoimintaintegraatioihin. Yritys kehittää omaa pilvipohjaista integraatioalustaa, jolla varmistetaan asiakkaiden tehokkaat integraatioratkaisut. Alustan etuja ovat kustannustehokkuus ja nopea käyttöönotto. Integround on asiakkaidensa luotettava kumppani liiketoiminnan kehittämisessä sekä prosessin automatisoinnissa liiketoiminnan tehostamiseksi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Integround Oy

Tiedot

Tilaaja: Appelsiini
Ajankohta: 2013
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Fredrik Löfberg +358 50 410 6628

Lisätietoja

Yritysprofiili Integround kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT
Telekommunikaatio

Teknologia

Microsoft
SAP

Siirry yrityksen profiiliin Integround kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Integround - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Integround - Muita referenssejä

Integround - Muita bloggauksia

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

WhatsApp on rikkonut kahden miljardin käyttäjän rajan
F-Securen Identity Theft Checker auttaa testaamaan, oletko joutunut tietovuotojen uhriksi
HubSpot tarjoaa yhden alustan asiakaskokemuksen rakentamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia