Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ammattitaitoinen ja rento ilmapiiri luo vahvan pohjan yhteistyölle #pilvipalvelu

ReferenssiYrityspalvelu Sunprofitin asiakkaina on paljon yrittäjiä, jotka ymmärrettävästi haluavat keskittyä omaan liiketoimintaansa, eikä aikaa tai energiaa jää aina ”paperiasioille”. Tällöin taloushallinnon asioita hoidetaan usein virka-ajan ulkopuolella. Magic Cloudin pilvipalvelut vastaavat SunProfit Oy:n lähtökohtiin ja tarpeisiin, sillä pilvessä ohjelmistoihin ja tiedostoihin on pääsy ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

– Siirtämällä työvälineemme pilveen, halusimme varmistaa joustavan ja parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme. Toisena tavoitteenamme oli säästää omaa aikaamme IT-asioissa, jotta voisimme keskittyä entistä paremmin ydinosaamiseemme. Halusimme myös olla varmoja siitä, että tietoturva-asiat hoidetaan asianmukaisesti, kertoo Yrityspalvelu Sunprofitin toimitusjohtaja Mikko Karhinen.

Ratkaisevia tekijöitä Magic Cloudin palveluihin päätymisessä olivat yksilöllisesti räätälöitävät ratkaisut, jotka vastaavat yrityksen tarpeita. Sunprofitilla on käytössä MagicDesk-pilvipalvelu, joka on kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksen tietotekniikkaan. Atsoftin Asteri –ohjelmisto on täysihoidossa Magic Cloudin konesalissa ja viestintäratkaisuna on MagicMail-sähköpostipalvelu.

– Tuen tavoitettavuuteen ja sen laatuun olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Pienimmätkin ongelmat otetaan riittävällä vakavuudella ja päivityksistä informoidaan asiakasta hyvissä ajoin ja myös mahdollisista ongelmatilanteista raportoidaan avoimesti.

Tärkeimmiksi asioiksi yritysten välisessä yhteistyössä Mikko Karhinen nostaa Magic Groupin ammattitaidon ja vahvan kokemuksen tilitoimistoalan IT-ympäristöistä. Myös asiakaspalvelun tavoitettavuus on ensiarvoisen tärkeää.

– Meille on erittäin tärkeää, että asiakaspalvelu on joustavasti tavoitettavissa ja asiat hoidetaan kerralla kuntoon. Micro Magicilla ja Magic Cloudilla on ammattitaitoiset ja rennot tekijät, joiden kanssa on helppo asioida.

Suosittelija:

Siirtämällä työvälineemme pilveen, halusimme varmistaa joustavan ja parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.

Mikko Karhinen, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Magic Cloud Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sunprofit Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Haapavuori, liiketoimintajohtaja, 045 238 8028, kimmo.haapavuori(a)magiccloud.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Magic Cloud kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Magic Cloud kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Magic Cloud - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Magic Cloud - Muita referenssejä

Magic Cloud - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia