Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Älykästä tietojen hallintaa LemonFilesilla

Bloggaus

LemonFiles on pilvipohjainen ratkaisu tiedonhallintaan. Ratkaisun avulla hallitset organisaatiossasi olevia tiedostoja niiden sisällön ja merkityksen avulla.

LemonFilesin hyödyntäminen

Voit hyödyntää LemonFilesia esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

Dokumenttien hallinta

Tallenna kaikki dokumenttisi LemonFilesiin ja luokittele ne metatiedon avulla. Tiedot löytyvät helposti ja ovat kaikkien saatavilla määrittelemiesi käyttöoikeuksien puitteissa.

Kun otat tiedoston muokkaukseen, tiedosto muuttuu varatuksi, eivätkä muut käyttäjät voi muokata sitä samaan aikaan. Tämä takaa sen, ettei yhteisen tiedoston käsittelyssä synny ristiriitoja ja tieto pysyy ehyenä.

Kun organisaatiosi kaikki tiedostot ovat samassa paikassa, on niistä kaikille käytössä uusin versio, eikä tiedostoja ole siroteltuna omille tietokoneille tai lähiverkon palvelimien eri kansioihin. Kaikki pääsevät myös tiedostoihin käsiksi mistä ja milloin tahansa. VPN-yhteyksiä, palomuurien puhkomisia, tai muita taikatemppuja ei tarvita, pelkkä Internet-yhteys riittää. Tietoturva on silti korkealla ja luotettavalla tasolla.

Tuotedokumentit

Voit tallentaa tuotteeseen liittyvät esitteet, tuoteselosteet, CAD-kuvat ja muut vastaavat LemonFilesiin. Näet yksittäiseen tuotteeseen liittyvät dokumentit suoraan nimikkeen tiedoista. Metadataa hyväksi käyttämällä dokumentit voidaan lajitella ja ryhmitellä myös harvinaisempien tarpeiden mukaan.

Sopimukset

Liiketoimintaan liittyy paljon erilaisia sopimuksia toimittajien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kun tallennat sopimukset LemonFilesiin, löydät ne nopeasti haluamasi asiayhteyden mukaan ja uusin sopimus on aina tallessa. Käyttöoikeuksia määrittelemällä saat jaettua sopimukset oikeiden henkilöiden kanssa.
Projektidokumentaatio

Projekteihin liittyy tyypillisesti paljon dokumentaatiota. Voit tallentaa projektin muistiot ja muut dokumentit LemonFilesiin, jolloin projektidokumentit ovat koko projektitiimin nähtävillä ja käytettävissä selkeässä näkymässä. Voit myös parantaa projektisi läpivientiä, jos jaat projektin dokumentit myös projektiin osallistuville asiakkaan henkilöille.

Pinterest
Lemonsoft Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

Kauppa
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia