Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älykästä sähköauton lataamista yritykselle - raportointi verottajalle älysovelluksella

BloggausEasee Home latausasema on saavuttanut suuren suosion kotien lisäksi yrityksien käytössä. Latausasema on täydellinen ratkaisu yrityskäyttöön, jos 22kW latausteho on tarpeeksi tarpeisiinne. Älykkäiden ominaisuuksien avulla ajastat latausta vaikka yön yli. RFID-korttien avulla tunnistat lataajat, estät luvattoman käytön ja tarvittaessa pidät kirjaa työntekijöiden latauksista pilvipalvelun tai sovelluksen avulla.

Latausasema on kustannuksiltaan kohtuullinen, eikä vaadi kolmannen osapuolen operaattoria. Easee Home latausasemia voit kytkeä aina kolmeen latausasemaan asti samaan sarjaan. Asennusvaiheessa valitaan pääasema, ja loput kaksi latausasemaa kytketään siihen. Asennus on kevyt, ja käyttöönotto helppoa. Mikäli tarvitset yli 22kW lataustehoa, tutustu DC-pikalatausasemiin. 22kW latausteholla lataat suurimman osan sähköautoista tyhjästä täyteen tunneissa, joten se on riittävä ratkaisu jos autosi ei täydy olla kokoajan liikenteessä. Suosittelemme Easee Chargea ja Easee Homea täyssähköisten henkilöautojen lataamiseen.

Easee antaa laitteilleen kolmen vuoden takuun.

Hyödyntääksesi täyttä 22kW lataustehoa, auton sisälaturin tulee olla 22kW tehoinen - ja kiinteistön pääsulakkeen vähintään 3x35A. Latausasema tunnistaa ladattavan auton automaattisesti, ja syöttää virtaa enintään maksimaalisen lataustehon verran. Manuaalista säätöä tai huolehtimista ei tarvita. Voit näin ladata samasta latausasemasta jokaista täyssähköä tai hybridiautoa jotka yrityksestä löytyy.

Easee Home latausasema 22kw kotiin musta


Easee latausasema kerää suosiota erityisesti ominaisuuksiensa takia:

Latauslaite sisältää kohtuuhintaan kaikki ominaisuudet joita lataaja tarvitsee. Latausasema on myös erittäin tyylikäs, pienikokoinen ja käytännöllinen. Voit kytkeä sen Plug&Play-tilaan, jolloin lataaminen alkaa kun latauskaapeli kiinnitetään autoon. Tällöin laite toimii ilman sovellusta tai RFID-korttia. Norjalaisvalmistaja on tehnyt latauslaitteesta erittäin varmatoimisen.

Tuote soveltuu jokaiselle autolle ja jokaiseen kotiin, sillä se voidaan asentaa 1-vaiheisena sekä 3-vaiheisena, lataustehon ollessa 1,4 kilowatista aina maksimissaan 22 kilowattiin.

Type-2 pistorasian avulla tuote soveltuu kaikkien autojen lataamiseen. Jos sinulla on Type-1 auto, niin voit hankkia Type-1 > Type-2 latauskaapelin.


EASEE HOME KUORMANHALLINTA

Easee Equalizer on langaton kuormanhallintalaite, jonka avulla kuormanhallinta on helppo toteuttaa. Easee Equalizerin voi kytkeä suoraan uuteen HAN-portilliseen sähkömittariin. Tiedon voit kysyä ja varmistaa sähköyhtiöltäsi.

Mikäli taloudessasi ei ole valmiina RJ12 tai RJ45 HAN-portilla varustettua sähkömittari, saat kuormanhallinnan käyttöösi Easee Kuormanhallinta-paketilla, johon sisältyy RJ12 portillinen energiamittari, Easee Equalizer sekä kaikki tarvittavat asennustarvikkeet. Kuormanhallintapaketti on saatavilla kauttamme aina 1000A pääsulakkeelle asti.

Milloin kuormanhallintaa tulisi harkita? Vastauksen löydät artikkelistamme dynaamisesta kuormanhallinnasta. Mikäli kiinteistön sähkökapasiteetti uhkaa ylittyä, kuormanhallinta kannattaa latauksen optimoimiseksi. Vältyt dynaamisen kuormanhallinnan avulla kiinteistön pääsulakkeen palamiselta.


EASEE LATAUSASEMAN ASENNUS

Easee latausasema on helppo asennettava sähköasentajalle. Suomessa kaikkien kiinteiden latausasemien asennukseen tarvitaan pätevöitynyt sähköasentaja. Asennuksen kesto vaihtelee kohteittain, keskimäärin se on 2-4 tuntia, kuormanhallinnan tuodessa 2-3 asennusaikaa lisää. Asentaja käyttää asennukseen Easee Installer-sovellusta. Pitkät kaapelinvedot, läpiviennit ja muutokset sähkökeskukseen voivat vaatia lisätöitä. Voit tilata kauttamme laitteet asennuksella tai ilman.

Easee Home - asennusvideo (Easee YouTube)EASEE APP JA EASEE CLOUD

Easee APP ja Easee Cloud ovat latausaseman käyttäjien käytössä maksutta. Sovelluksen avulla hallitset ja ajastat latausta, keräät raportit ja tarvittaessa raportoit niistä verottajalle. Jos hankit latausasemia työntekijälle, Easee APP on verottajan hyväksymä raportointityökalu.


  • Latausraportti aina minuuttitasolta kuukausiraporttiin
  • Raportointi työnantajalle tai verottajalle
  • Helppo käyttää
  • Latausaseman etähallinta mistä vain
  • Lukitse kaapeli
  • Ajastus
  • Tehonsäätö
  • Kuormanhallinta

Lue lisää Easee latausasemasta sivuiltamme.

Pinterest
Nordic Plug Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordic Plug kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Nordic Plug kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordic Plug - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordic Plug - Muita referenssejä

Nordic Plug - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia