Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älykästä aineistonhallintaa pitkäaikaisella kumppanuudella

ReferenssiGredi tarjoaa ratkaisuja brändin johtamiseen ja digitaalisen aineiston hallintaan, säilytykseen, personointiin ja julkaisuun. Monia vuosia sitten he etsivät pitkäaikaista kumppania Gredi Content Hub -tuotteensa kehitykseen. Kriteereinä kumppanille oli osaaminen, pitkäaikaisuus, kotimaisuus, ymmärrys, ja kyky reagoida tarpeisiin nopealla syklillä sekä joustavat ja monentasoiset resurssit. Gredi haluaa erottua kilpailijoistaan asiakaslähtöisyydellään ja asiantuntijuudella, mikä tietysti asettaa myös kumppanille riman korkealle.

Taito United ja Gredi aloittivat saumattoman yhteistyön, joka on vuosien saatossa sisältänyt jatkuvan tuotekehityksen lisäksi suuremman käytettävyyden ja käyttöliittymän uudistuksen. Uudistuksessa tehtiin tuotteen eri käyttötapauksien käytettävyyden kannalta isoja parannuksia, jotta se saatiin vastaamaan käyttäjien koko ajan kasvavia vaatimuksia. Toteutuksessa käytettiin muun muassa seuraavia teknologioita: React (web-käyttöliittymä ja Powerpoint/Office365-lisäosa), ReactNative (mobiilisovellus), PHP (Wordpress-lisäosa) sekä AdobeXD (käyttöliittymäprototyypit).

Jatkuva kumppanuus sisältää myös yhteisiä asiakasprojekteja, ja Gredin asiakastapaamisissakin voi tavata Taito Unitedin asiantuntijoita. Taidon ratkaisukonsultin ja käyttöliittymäsuunnittelijan tehtävänä asiakasprojekteissa on muun muassa määrittää miten asiakkaiden toivomat muutokset saadaan toteutettua tehokkaimmin ja yhä käyttäjäystävällisemmin.

Tuotteesta on saatu täysin asiakkaiden tarpeisiin sopiva, helppokäyttöinen ja asiakkaille wow-efektin tuova. Gredi on saanut hyötyä ja arvoa myös tuotteen monistettavuudesta, kun se sopii pienillä muokkauksilla asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Yhteistyö Taidon kanssa on mahdollistanut Gredille omien resurssiensa kohdentamisen muihin projekteihin ja asiakaspalveluun. Tätä kautta Gredi on saanut selkeästi myös lisää myyntiä.

Suosittelija:

Pitkän kumppanuuden ja luottamuksen merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa. Kehitymme yhdessä - yhdessä tekemisestä syntyy dialogia ja eteenpäin vievää debattia ja ideoita. Luotan Taitoon niin paljon, että en yhtään epäröi jättää taitolaisia palaveriin asiakkaidemme kanssa keskenään. Taito United on myös yksi tärkeä lenkki meidän round table -verkostossa, joka on tärkeä osa meidän menestystä pienenä yrityksenä.

Risto Pasanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taito United Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Gredi Oy
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuomas Kaipainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Taito United kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Media

Teknologia

Node.js
React
React Native
Java

Siirry yrityksen profiiliin Taito United kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taito United - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taito United - Muita referenssejä

Taito United - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia