logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

ALGIZ RT7 - HEAVYWEIGHT FIELD PERFORMANCE

Bloggaus7-tuumainen Algiz RT7 on täydellisen ergonominen ja todella kestävä tabletlaite, joka soveltuu kaikenlaisiin tehtäviin ja tarjoaa sopivaan hintaan ylivoimaista suorituskykyä kenttäkäytössä.


Algiz RT7:n tehokas Qualcom-neliydinsuoritin toimii luotettavasti ja ilman keskeytyksiä huolimatta siitä, keräätkö tietoja, lasketko dataa vai katseletko grafiikoita. Sen edut eivät kuitenkaan rajoitu vain tehokkaaseen Android-järjestelmään, vaan sen kapasitiivinen kosketusnäyttö parantaa Android-käyttökokemusta viisipisteisen kosketustoiminnon, 600 NIT:n erittäin kirkkaan auringonvalossa luettavissa olevan näytön ja kemiallisesti vahvistetun näyttölasin ansiosta. 

Algiz RT7:n suunnittelussa on tasapainoteltu erinomaisen lujuuden ja kevyen ergonomian välillä – kummastakaan tinkimättä. Algiz RT7 suunniteltiin mukavasti kädessä pidettäväksi ja helposti mukana kannettavaksi, ja suunnittelun tuloksena saatiin tabletlaite, joka painaa vain 650 grammaa. Tästä huolimatta Algiz RT7 täyttää myös Yhdysvaltain armeijan MIL-STD-810G-standardin tiukat vaatimukset, jotka koskevat äärilämpötilojen, pudotuksen ja tärinän kestoa. Lisäksi sillä on IP65-suojausluokitus, joten se on myös täysin suojattu hiekalta, pölyltä ja vesisuihkuilta. 

Pienestä koostaan huolimatta Algiz RT7:llä on erinomainen akun kesto ja useita liitettävyysvaihtoehtoja. Siinä on tehokas ladattava litiumioniakku, joka kestää pitkät työpäivät kenttäoloissa. LTE-yhteensopivuus pitää tiimisi yhteydessä ilman viiveitä, minne sitten menettekin. Algiz RT7:ssä on kiinteä erillinen u-blox-GPS-vastaanotin, kiihtyvyysmittari, gyroskooppi ja sähköinen kompassi sekä valinnainen viivakoodilukija ja eTicket RFID lukija. Lisäksi Algiz RT7:ssä on sisäinen 8 megapikselin kamera ja useita liitäntävaihtoehtoja, mm. USB, Ethernet ja micro-USBsekä liitännät kuulokkeille ja mikrofonille. Niinpä voit liittää sen kaikkiin töissäsi tarvitsemiisi lisälaitteisiin. Monikäyttöisessä Algiz RT7:ssä on myös kaksi SIM-korttipaikkaa, joihin käyttäjät pääsevät helposti käsiksi.

Pinterest
Handheld Finland Oy

Lisätietoja

Handheld Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Android

Tarjonnan tyyppi

Laitteet

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Handheld Finland Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Handheld Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Handheld Finland - Muita referenssejä

Handheld Finland - Muita bloggauksia

Siirry Handheld Finland Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä
Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia