Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Alertum Päteväksi -mobilisovellus

ReferenssiDigia on suunnitellut ja toteuttanut Päteväksi-sovelluksen turvallisuuden koulutuksia tarjoavalle Alertumille. Sovellus mahdollistaa helpon kurssikalenterin selailun ja pätevyyskoulutuksiin ilmoittautumisen erityisesti mobiilikäyttäjille. Koulutuksia voi hakea helposti nimen perusteella, paikkakunnittain, ajankohdan tai kielen mukaan. Hakutulokset näytetään listana ja kustakin koulutuksesta löytyy lyhyt kuvaus.

Ilmoittautuminen koulutuksiin on tehty Päteväksi-sovelluksessa helpoksi. Erityisesti sovelluksen aktiivikäyttäjät hyötyvät siitä, että mobiilisovellus muistaa edellisellä käyttökerralla täytetyt tiedot. Maksutavaksi käyttäjä voi valita paperisen laskun, e-laskun tai maksaa suoraan sovellukseen liitetyssä maksupalvelussa. Ilmoittautumisvahvistus tulee sähköpostitse Alertumin taustajärjestelmästä.

Sovellus on toteutettu natiivisovelluksena iOS- ja Android-alustoille. Käyttöliittymä räätälöitiin mobiilikäyttäjää miellyttävään muotoon Alertumin verkkosivujen kurssihaun pohjalta. Visuaalisen suunnittelun valinnoissa seurattiin asiakkaan graafista ohjeistusta ja brandia.

Suosittelija:

Miksi lähditte kehittämään mobiilisovellusta? “Hyvä asiakaspalvelu on meille alertumilaisille erityisen tärkeää. Olennaisena osana siihen kuuluu tavoitettavuus ja toimivat palvelut, niin puhelimella kuin tietokoneellakin. Mobiilisovelluksella haluamme parantaa puhelimella asioivien asiakkaidemme käyttäjäkokemusta ja helpottaa kursseille ilmoittautumista.” Kuinka projekti mielestänne onnistui? “Kokonaisuudessa projekti onnistui erinomaisesti. Pysyimme projektin mukaisessa aikataulussa ja Digian projektipäällikkö tiedotti projektin etenemisestä viikoittain. Sovelluksen testaaminen ja viimeistely tehtiin meille, työn tilaajille, helpoksi.”

Riku Aho, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digia Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Alertum Oy
Ajankohta: 2016 - 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Hannu Hiilamo

Lisätietoja

Yritysprofiili Digia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

mobiili
mobiiliapplikaatiot
mobiilipalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digia - Muita referenssejä

Digia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Vuoden ohjelmistoyrittäjä 2020 -tittelin voitti Esko Mertsalmi
Läpinäkyvyyden ja yrityksen taloudellisen menestyksen välillä on selkeä suhde
Älypuhelinten myynti piristyi kolmannella vuosineljänneksellä - Samsung tilastojen kärkipaikalla, Xiaomi ohitti Applen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia