Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Akateeminen Kirjakauppa - Lukeminen tekee hyvää

ReferenssiAkateemisen kirjakaupan ja Mediasignalin yhteistyö käynnistyi syksyllä 2015 Stockmann Oyj:n myydessä Akateemisen kirjakaupan liiketoiminnan ruotsalaiselle mediayhtiö Bonnier AB:lle.

Lähtökohtana yhdessä tekemiselle oli säilyttää vanhan, ikonisen brändin olemus, mutta samalla luoda taustalle uusi ja raikas ilme kuvastamaan nykyaikaista tapaa kehittää alan pitkäaikaisen toimijan roolia Suomessa.


Akateeminen Kirjakauppa haluaa lisätä lasten ja nuorten lukuintoa
Keväällä 2016 Akateemisen Kirjakauppa käynnisti Lukeminen tekee hyvää -ohjelman lasten lukuintoa parantamaan. Mediasignal toteutti kokonaisuudessaan Lasten Lukupassi -verkkosivustokokonaisuuden.

Akateeminen Kirjakauppa haluaa haastaa perheet panostamaan lukemiseen ja lukemisen parissa käytettyyn yhteiseen aikaan. Lukeminen on tärkeässä roolissa lasten kielellisen kehittymiseen sekä laajemmin lapsen ajattelun ja tunne-elämän kehittymisessä.

Mediasignal toteutti lukuintoa aktivoimaan Lasten Lukupassi -verkkosivustokokonaisuuden, joka perustuu Lukeminen tekee hyvää -ohjelmaan.

Sivustolla käyttäjä voi luoda oman Lukupassin, jonne kirjataan luetut kirjat muistiin. Lapset ja nuoret voivat antaa kirja-arvioita Lukupassissa tai lukea muiden suosituksia. Lukupassin luonti ei edellytä ostamista, vaan sinne voi myös merkitä vaikka kirjastosta lainatut kirjat.

Suosittelija:

Kaiken informaatiotulvan keskellä lapset keskittyvät yhä lyhytjänteisemmin asioihin. Lukeminen tekee hyvää -ohjelmalla halusimme herättää erityisesti aikuiset huomaamaan lukemisen positiiviset vaikutukset lapsen kehitykseen.

Cia Branders

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mediasignal Group logo

Tiedot

Tilaaja: Akateeminen Kirjakauppa

Lisätietoja

Yritysprofiili Mediasignal Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

typo3
Verkkopalvelu-uudistus
digitaalisen liiketoiminnan kehitys

Siirry yrityksen profiiliin Mediasignal Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediasignal Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mediasignal Group - Muita referenssejä

Mediasignal Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia