Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ajantasaisten metsävaratietojen tuottaminen laajoille alueille

ReferenssiSuunnittelimme metsävaratietojen päivitysratkaisun Metsähallitukselle. Ratkaisu kehitettiin ja liitettiin osaksi konsernin metsävaratietojärjestelmää alle kahdessa kuukaudessa.

Ratkaisu pystyy vaivatta käsittelemään päivityksen suuren laskentakuorman. Järjestelmä voidaan skaalata mahdollisten lisälaskentojen käsittelemiseen.

Datan määrä ei aseta meille rajoitteita - pystymme tukemaan organisaatioita jotka omistavat miljoonia hehtaareja metsää, mutta myös pienmetsänomistajia.Suosittelija:

"On miellyttävää toteuttaa IT-kehitysprojekteja Simosolin kanssa. He tietävät heti, mitä me haluamme ja tarvitsemme, ja toimittavat sen." - Risto Laamanen, Tietojärjestelmäpäällikkö, Metsähallitus

Risto Laamanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
AFRY logo

Tiedot

Tilaaja: Metsähallitus
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jussi Rasinmäki

Lisätietoja

Yritysprofiili AFRY kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin AFRY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

AFRY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

AFRY - Muita referenssejä

AFRY - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia