Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ajantasainen tuotetieto käytettävissä maailmanlaajuisesti myynnin tukena

ReferenssiWapice toteutti yhdessä Flowroxin kanssa CPQ-ratkaisun, joka mahdollistaa ajantasaisen tuoteportfolion, hinnaston ja yhtenäisen tarjousdokumentaation koko yrityksen myynnille, ajasta ja paikasta riippumatta.

Flowrox Oy valmistaa 40 vuoden kokemuksella venttiilejä ja pumppuja erityisesti kaivos-, mineraali-, energia- ja ympäristöteollisuuden vaativiin tarpeisiin. Flowrox-tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja vaativiin sulku-, säätö tai pumppauskohteisiin. Valtaosa yrityksen myynnistä menee vientiin ympäri maailmaa joko suoramyyntinä, tytäryhtiöiden tai lukuisten partnereiden kautta.

Flowrox digitalisoi myyntiprosessejaan Wapicen kehittämällä Summium® CPQ -järjestelmällä, jonka avulla tuotteet konfiguroidaan, hinnoitellaan sekä tarjotaan asiakkaille. Järjestelmä saa nimiketiedot tuotetiedon hallintajärjestelmästä (PDM), jossa on tuotetiedon Master Data. Flowrox on ajan kuluessa laajentanut Summium® CPQ:n käyttöä yhä useampiin tuotteisiin.

Summium® CPQ on tehostanut ja yhtenäistänyt Flowroxin myyntiprosesseja huomattavasti. Summium CPQ on mahdollistanut meille standardoidun sähköisen tuoteportfolion, ajantasaisen hinnaston sekä yhtenäisen tarjousdokumentaation yrityksen koko myynnille, kertoo Tommi Isotalo, ICT-johtaja, Flowrox Oy.

Järjestelmäintegraatioiden kautta Summium® CPQ varmistaa, että myynnillä on käytettävissään viimeisin tuotetieto hintoineen. Myös manuaalisen työn määrä on vähentynyt, sillä tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmästä toiseen. Digitalisoinnin seurauksena tarjousprosessi on helpottunut ja nopeutunut, sekä teknisen tuen määrä on vähentynyt huomattavasti, jatkaa Isotalo.

Lisätietoja: Pauli Perasto, Sales Manager, Wapice Oy, puh. +358 10 277 5172

Lue lisää Summium CPQ:sta

Suosittelija:

Summium® CPQ on tehostanut ja yhtenäistänyt Flowroxin myyntiprosesseja huomattavasti. Summium CPQ on mahdollistanut meille standardoidun sähköisen tuoteportfolion, ajantasaisen hinnaston sekä yhtenäisen tarjousdokumentaation yrityksen koko myynnille.

Tommi Isotalo, ICT-johtaja, Flowrox Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Flowrox

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Master Data MDM

Toimialakokemus

IT
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft
Linux

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

summium
Wapice
cpq
Sales configurator

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia