Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aitio on Koodia Suomesta -jäsen

BloggausOlemme marraskuusta 2020 alkaen mukana parantamassa maailmaa koodilla osana Koodia Suomesta -yhteisöä. Koodia Suomesta ry edistää ohjelmistokehityksen arvostusta Suomessa sekä ulkomailla. Jäseneksi pääsevät ne yritykset, joiden ohjelmistokehityspalveluiden kotimaisuusaste on vähintään 80 % valmistusarvosta, ja näin merkillä asiakas voi varmistua siitä, että ohjelmisto tuotetaan Suomessa.

Yhteisössä mukana olo tarjoaa meille yhteistyötilaisuuksia ja koulutusta. “Ohjelmistokehitys on ollut meidän ydinliiketoimintaa yhtiön perustamisesta lähtien, joten on luonnollista liittyä mukaan Koodia Suomesta -porukkaan”, kertoo Aition toimitusjohtaja Thomas Raehalme. Suomessa tehdään maailman parasta koodia. Koodia Suomesta sekä tietysti me Aitiolla haluamme, että asia on näin jatkossakin. “Panostamme Aitiolla paljon siihen, että ohjelmistoala on houkutteleva ja kehittäjämme alan parhaimmistoa”, Raehalme jatkaa.

Aitio – Kumppanisi pilvikehitykseen ja digitalisaatioon! Kehitämme räätälöityjä ratkaisuja juuri teidän organisaation tarpeisiin. Asiakaskohtaiset ohjelmistoratkaisut tuovat ketterän ratkaisun silloin, kun toimialan valmisohjelmistot eivät riitä tai kun tarvitaan uusia erottautumistekijöitä kilpailuun. Lue lisää palveluistamme täältä.

Pinterest
Aitio Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Aitio Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Aitio Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aitio Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Aitio Finland - Muita referenssejä

Aitio Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia