Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aioni verkkokauppa

Referenssi

Asiakas

AIONI kirjakauppa & antikvariaatti aloitti toimintansa vuonna 2022 verkossa ja kivijalkamyymälässä. Liike on aiemmin palvellut asiakkaita Kampissa 33-vuoden ajan nimellä AATMA. Uuden omistajan myötä kirjakauppa jatkaa kulttuurista perintöään ja laajentaa verkkokaupan puolelle. Uudistettu myymälä palvelee asiakkaita vastedes Helsingin Ullanlinnassa.

AIONIN laaja kirjavalikoima kattaa mm. filosofiaa, antiikin kirjallisuutta, kulttuuria ja historiaa, uskonnontutkimusta, psykologiaa, kansanperinteitä, elämäntaitoa ja terveystietoa. Valikoimassa painotetaan erityisesti esoteerista kirjallisuutta, joka pitää sisällään laajan kirjon viisausperinteitä ja henkisiä liikkeitä. Uusien kirjojen lisäksi myynnissä on myös käytettyjä kirjoja, joita AIONI ostaa ja ottaa vastaan jatkuvasti.

Tavoitteet

Asiakas oli jo ennen yhteydenottoaan tehnyt valinnan Shopify-alustasta ja aloittanut verkkokaupan rakennustyön. Näin ollen projektin tavoitteeksi asetettiin verkkokaupan viimeistely ja julkaisussa avustaminen.

Projekti

Verkkokauppa rakennettiin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Meidän roolinamme oli neuvoa ja rakentaa tietyt hankalammat kohdat verkkokaupasta. Aloitimme projektin kartoittamalla asiakkaan tarpeita ja arvioimalla tarvittavia ratkaisuja / työmäärää. Suurin tarve avullemme oli tuotteiden massatuonnissa ja niihin liittyvien metatietokenttien määrittämisessä. Lisäksi teimme teemoitusta ja mobiilioptimointia sekä avustimme tuotelistauksen suodatusten käyttöönotossa. Opastimme myös asiakasta siinä, mitä kaikkea tulee ottaa huomioon uutta Shopify-verkkokauppaa avattaessa.

Tulokset

Projektin lopputuloksena AIONI kirjakauppa & antikvariaatti on valmiina palvelemaan tiedonnälkäisiä asiakkaita brändin mukaisella verkkokaupalla.

Monipuolisten suodatusvalintojen avulla laajan kirjavalikoiman selailu on helppoa ja verkkokauppa toimii hyvin eri päätelaitteilla. Shopify on laadukas SaaS-alusta, jonka luotettavat maksu- ja toimitustavat takaavat, että asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi ostoksilla AIONIN verkkokaupassa.

Jatkamme yhteistyötä AIONI kirjakauppa & antikvariaatin kanssa ja kehitämme verkkokauppaa edelleen asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Suosittelija:

Päädyin ottamaan Konseptoon yhteyttä perustettavaan nettikauppaan liittyvien erityiskysymysten myötä. Olin kuullut suosituksia Konseptosta omilta kontakteiltani ja saamani tarjous projektiin oli hyvä. Yhteistyö Konsepton kanssa on ammattimaista ja toimivaa. Yhteydenpito oli jouhevaa ja asioihin reagoitiin nopeasti. Projektin eri vaiheissa Konsepto huomioi työhön liittyviä asioita laajalti ja ohjeistivat kattavasti eteenpäin. Kaikki sujui kuten pitikin. Arvostan muun muassa aikatauluihin liittynyttä joustavuutta ja ripeää yhteydenpitoa. Vahva suositus!

Reetu Pesonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Kirjakauppa Aioni
Ajankohta: 2022 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Shopify

Omat tagit

verkkokauppa
suunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia