Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ailealle syntyi moniulotteinen kumppanuus KotoPron kanssa

Referenssi

KotoPro Oy on mobiiliohjelmistotalo, jonka intohimona on ratkaista kuvallisen tiedon keruuhaasteet maailman helpoimmalla tavalla. KotoPro tarjoaa asiakkailleen yrityksen nimeä kantavan mobiilisovelluksen, jolla on helppo dokumentoida kuvallisesti kaikkea työhön, projektiin tai asiakkaaseen liittyvää. Kaikkea dokumentoitua materiaalia on helppo jakaa, jalostaa ja rikastaa jälkeen päin. 

KotoPro ja Ailea kohtasivat yhteisen asiakkaan kautta


Ailean ja KotoPron tiet kohtasivat, kun eräs KotoPron asiakkaista oli löytänyt Ailean. Tämä yhteinen asiakas oli tilannut Ailealta ratkaisun tiedonsiirtoon ohjelmistorobotin avulla.  

Myös KotoProlla oltiin kuultu Aileasta ja ymmärretty mahdollisen yhteistyön tuomat edut niin KotoPron asiakkaille kuin KotoProlle itselleen. 

Ailean ja KotoPron välisestä kumppanuudesta syntyikin moniulotteinen yhteistyö: Ailean tuottamien ratkaisujen loppuasiakkaita ovat niin KotoPron asiakkaat kuin KotoPro itsekin.

Ohjelmistorobotiikkaa, tilastotyökalu ja liidien hankinnan ja käsittelyn kehitystä


Ailean ja KotoPron ensimmäiselle yhteiselle asiakkaalle luotiin KotoProsta erillinen ohjelmistorobotti, joka syöttää automaattisesti olemassa olevaa tietoa eri ohjelmistoista KotoProhon. Näin yrityksessä säästettiin lukemattomia työtunteja, kun tietoja ei tarvinnut enää siirtää manuaalisesti.  

Ohjelmistorobottitoteutuksen lisäksi Ailea rakensi KotoProlle statistiikkatyökalun, joka kerää ja esittää sovellukseen syötettyä tietoa helpossa ja visuaalisessa muodossa. Ailea vastasi paitsi ohjelmistokehityksestä myös graafisen käyttöliittymän luomisesta. 

KotoPro Oy:ssä ollaan erityisen tyytyväisiä työkaluun, joka potentiaalisesti hyödyntää kaikkia 800:aa KotoProta käyttävää yritystä. Statistiikkatyökalu tuo KotoPro Oy:n toimitusjohtaja Samuli Suomalan mukaan suoraa kilpailuetua yritykselle kilpailijoihin nähden.  

KotoPron asiakkaita hyödyntävien toteutuksien lisäksi Ailea loi KotoProlle myös liidien hankkimista helpottavan tiedonhakurobotin, joka siirtää tietoa suoraan yrityksen CRM:ään. 

Yhteistyö Ailean kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa


KotoPro aikoo jatkaa myös tulevaisuudessa Ailean kanssa strategisena kumppanina. KotoProssa nähdään, että heidän on turha tehdä kaikkea itse, kun tarjolla on erikoistunut, osaava kumppani tiettyyn osa-alueeseen.  

Kun KotoProlle tulee tulevaisuudessa asiakas, joka voisi hyötyä Ailean kehittämästä ratkaisusta, KotoPro ulkoistaa projektin suoraan Ailealle, jolloin kehitystyö jää asiakkaan ja Ailean väliseksi.  

Samuli Suomalan mukaan he voivat vilpittömästi suositella Aileaa ja ovatkin niin jo tehneet. 

Suosittelija:

Ailea on huipputalo, jonka kanssa oli erittäin helppo asioida. Ailealaisista näki, että he tekevät työtä intohimolla. Ohjelmistoprojektin läpiviennin osaaminen oli jotain, missä meilläkin on opittavaa. Heidän toimintansa oli kaikkien osa-alueiden puolesta todella ammattimaista.

Samuli Suomala, Toimitusjohtaja, KotoPro Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ailea Oy logo

Tiedot

Tilaaja: KotoPro Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Ailea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Azure
Python

Omat tagit

kumppani

Siirry yrityksen profiiliin Ailea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ailea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Ailea - Muita referenssejä

Ailea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia