Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aidosti läsnäoleva IT-tuki saapuu henkilöstön luo

ReferenssiVarsinais-Suomen liiton hallintojohtaja Petra Määttänen kertoo Wisdomic-yhteistyön jatkuneen jo useamman vuoden. Palvelukokonaisuuteen kuuluu keskeytymätön palvelinvalvonta, huoltosopimus ja help desk. Laitteet Varsinais-Suomen liitto on kilpailuttanut erikseen. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti, ja toimivaksi ratkaisuksi on osoittautunut myös Wisdomicilta hankittava atk-tuki, joka tuo it-ammattilaisen liiton tiloihin kolmena päivänä viikossa. ”Henkilöstömme saa nopean avun tutulta osaajalta, jolta on helppo kysyä neuvoa akuutteihin tietotekniikkapulmiin sen sijaan, että niitä yrittää ratkoa itse”, kuvailee Määttänen. Hän kertoo liiton hankkivan it-koulutusta eri palvelutarjoajilta, joskin tarvetta saattaa osaltaan vähentää tukihenkilöltä saatava opastus.

”Wisdomicin yhteyshenkilöt tuntevat tarpeemme ja pystyvät vastaamaan nopeastikin. Arvostamme myös joustavuutta, esimerkiksi sitä, että palavereihin tullaan tarvittaessa aamuvarhain”, kertoo Määttänen. Samassa kaupungissa toimiva kumppani on käytännössä osoittautunut mainioksi, vaikkei turkulaisuus voikaan olla hankinnan kriteeri. Hän pitää yhteistyössä arvokkaana myös sitä, että niin nykytilaa kuin tulevaakin pystytään pohtimaan aidosti yhdessä ilman, että kumppani ottaa asemansa itsestäänselvyytenä tai ajaa toivomiinsa ratkaisuihin. ”On hienoa pystyä keskustelemaan avoimesti.”

Varsinais-Suomen liitto on aluekehitysviranomainen sekä suunnittelu- ja edunvalvontaorganisaatio. Maakunnan liittoon kuuluu maakunnan 27 kuntaa. Päätösvaltaa käyttävät maakuntavaltuusto ja -hallitus. Liitto vastaa myös maakunnan kansainvälisestä yhteistyöstä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wisdomic logo

Tiedot

Tilaaja: Varsinais-Suomen liitto

Lisätietoja

Yritysprofiili Wisdomic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Käyttäjähallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Wisdomic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wisdomic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wisdomic - Muita referenssejä

Wisdomic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia