Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Advania tuotti Mehiläiselle kokonaisvaltaisen call center -puhelinpalvelujärjestelmän

ReferenssiAdvanian ja Mehiläisen yhteinen taival alkoi vuonna 2018, kun Mehiläiselle lähdettiin yhdessä Advanian kanssa tuottamaan kokonaisvaltaista asiakaspalvelujärjestelmää. Mehiläisen tarkoituksena on tuottaa kaikki asiakaspalvelukanavat tämän järjestelmän avulla tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Mehiläisessä käytetään menestyksekkäästi uuden järjestelmän päällä toimivaa puhelinpalvelua.

Luotettava ja helppokäyttöinen järjestelmä arkipäivän apuna

“Advanian kautta meille on toimitettu uusi asiakaspalvelujärjestelmä, joka on luotettava call center-ympäristössä. Uusi järjestelmä mahdollistaa eri asiakaskanavien kautta palvelemisen”, Mehiläisen valtakunnallisen asiakaspalvelun operatiivinen päällikkö Tiina Heino kertoo.

Tällä hetkellä Mehiläisen käytössä on puhelinpalvelu, mutta myös muut mahdolliset palvelukanavat integroidaan myöhemmin saman käyttöjärjestelmän alle.

Heino kertoo arkipäivien hyödyn näkyvän erityisesti puhelinjärjestelmän toimivuudessa, sillä järjestelmä on luotettava ja helppokäyttöinen:

“Palveluneuvojillemme tämä on helppokäyttöinen ja luotettava työkalu. Suurin osa yhteydenotoista tulee meille puhelimitse, joten on erityisen tärkeää, että järjestelmä on vakaa.”, Heino kiittelee.

Asiakas ei aina tiedä mitä tarvitsee – Advanialla ymmärretään puolesta lauseesta asiakkaan tarpeet

Advanian asiakaspalvelu on Heinon mukaan ollut huolehtivaa ja he ovat pystyneet asiakaspalvelun tasolla ylittämään Mehiläisen väen odotukset. Apua on saanut aina, kun sitä on tarvittu. Matalan kynnyksen lähestyminen ja asioiden loppuun saattaminen on ollut Heinon mukaan helppoa.

“Asiakassuhde Advanian kanssa on ollut positiivisesti toimintaa kehittävää. Asiakkaana ei aina itse tiedä mahdollisia ratkaisuja sekä ominaisuuksia, jota järjestelmän avulla pystytään tarjoamaan, mutta Advanian väki onnistuu jo lähes puolesta lauseesta ymmärtämään mitä asiakas tarvitsee. Yhteistyö on ollut luottamuksellista ja avointa”, Heino kehuu ja jatkaa: Advanialla on tahtotilana ottaa asiakkaan tarpeista selvää ja tarjota näihin erilaisia ratkaisuja.”

Asiakkaan tarpeisiin vastataan nopeasti

Heino kertoo, että Advanian asiakaspalvelu ja tuen saavutettavuus on erityisen hyvällä tasolla, Selvitystä vaativiin tilanteisiin on pystytty vastaamaan viimeistään vuorokauden sisällä. Heino kertoo myös, että yhteistyöpalaverit ja keskustelut henkilökohtaisten yhteyshenkilöiden kanssa ovat olleet rakentavia ja toimintaa kehittäviä.

“Odotusajat eivät ole olleet pitkiä ja he ovat ottaneet hyvin meidän asiakkuuden haltuun. Keskusteluyhteys ammattitaitoisten asiantuntijoiden kanssa on ollut luottamusta kasvattavaa. Asiat viedään sovitusti eteenpäin ja ne viedään rohkeasti tuotantoon”, Heino kehuu.

Lue koko asiakastarina täältä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mehiläinen
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Myynnin yhteystiedot: https://www.advania.fi/advania/yhteystiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

call center
asiakaspalvelu
puhelintuki

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia