Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Advania tuottaa, kehittää ja suunnittelee kriittisten tietokantojen ylläpitopalvelut sekä tarjoaa niihin liittyvät asiantuntijatehtävät LapITille

ReferenssiLapIT Oy tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöisiä ja tehokkaita ICT-ratkaisuja sekä asiantuntijapalveluita. Toimipisteitä heillä on yhteensä kymmenellä paikkakunnalla Pohjois-Suomen alueella ja LapIT työllistää tällä hetkellä noin 130 työntekijää. 

Advanian ja LapIT:n yhteistyö on jatkunut jo useita vuosia. LapIT:llä tarvittiin apua kriittisten tietokantapalveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen sekä suunnitteluun. Lisäksi Advania on toteuttanut erilaisia projekteja liittyen esimerkiksi palvelin- ja virtualisointikerroksen suunnitteluun ja parantamiseen, tietokantojen yhdenmukaistamisiin ja lisensointiin. Advania on toteuttanut uusille henkilöille myös tietokantateknologioiden koulutuksia sekä erilaisia vaativia asiantuntijaprojekteja. 

Ylläpitopalvelun piirissä oleva tekninen ympäristö on muodostunut pääosin Oracle- ja SQL Server -tietokannoista. Tietokannoista huolehtimiseen kuuluu oleellisena osana yksittäisten tikettien kautta tulleiden tehtävien hoito sovitun SLA:n mukaisesti.

Lue koko tarina

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: LapIT

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Sql Server
MySQL
PostgreSQL

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia