Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Advania modernisoi Autoliiton IT-Infrastruktuurin

ReferenssiAdvania on toiminut Autoliiton IT-toimittajana viimeisten 15-vuoden ajan ja yhteistyö syvenee entisestään. Advania toimittaa Autoliitolle modernit ja kattavat IT-palvelut, joiden avulla luodaan edellytykset Autoliiton IT-järjestelmien ja teknologioiden uudistamiselle. Advania siirtää Autoliiton IT-Infrastuktruurin Azure-pilveen, mikä mahdollistaa kustannustehokkaat ja standardoidut ratkaisut.

Lähtötilanne on varmasti monelle organisaatiolle tuttu:

Autoliiton IT-laitteet olivat vääjäämättä tulossa tiensä päähän ja vaihtoehtona oli joko uusia laitteet, tai siirtyä johonkin muuhun palveluun. Vaihtoehtona oli nykyisen laitteiston uusinta, joka pyörisi Autoliiton palvelinympäristössä heidän tiloissaan tai siirtyminen Microsoftin pilvipalveluihin.

Palveluita on nyt pala palalta siirretty Azureen. Microsoft 365 -käyttöönotto, Skype for Business ja sähköpostimigraatiot toteutettiin hybridikonfiguroinnilla pilveen. Samoin verkkopalveluiden siirrot on pyritty tekemään mahdollisemman näkymättömästi ilman katkoksia ja turhia häiriöitä loppukäyttäjille.  

Enemmän toimintavarmuutta ja palveluiden jatkuvuus taattu

”IT-infran modernisoinnin myötä pystymme varmistamaan palveluiden jatkuvuuden sekä turvaamaan Autoliiton datan.

Korona-aika on myös merkinnyt Autoliitossa uudenlaista askelta kohti modernia tietotyötä, jossa työtä voi tehdä sujuvasti ajasta ja paikasta riippumatta. Tämän myötä etätyön tekeminen helpottui huomattavasti verrattuna entiseen” , kertoo Petteri Kattainen, Architect, Cloud Solutions & Security

Palveluiden toimivuus on meille kriittistä

Tietoturva ja palveluiden jatkuvuus on meille kriittistä. Puheluiden on toimittava meillä häiriöttömästi ja kriittisten palveluiden on pelattava. Palvelemme kuitenkin autoilijoita tien päällä, joten jos matka katkeaa esim. rengasrikon, virran loppumisen tai jarruvian vuoksi, tulee meidän palveluiden toimia. Siksi onkin hienoa, että uusiin palveluihin siirtyminen sujui Advanialla tehokkaasti ja ilman katkoksia”, kertoo Miikka Valtonen, Autoliitto ry:n järjestelmäasiantuntija.

Advanian asiantuntijat osaavat asiansa

Autoliiton puolella ollaan tyytyväisiä Advanian toimintaan. Järjestelmäasiantuntija Miikka Valtonen kertoo yhteistyön sujuneen poikkeuksellisen helposti.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Advanian asiantuntijoihin. Aina on löytynyt osaamista ja taitoa tehdä asiat hyvin.

Asiantuntijoilla on ollut aidosti kiinnostunut tarpeistamme ja yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Ehdottomasti voin suositella Advanian palveluita – olemme kaikin puolin tyytyväisiä. Asiantuntijan kanssa asiat ovat hoituneet moitteettomasti. Kokonaisuutena IT-infrastruktuurin ja toimintatapojen modernisointi on tuonut paljon kiitosta myös henkilökunnalta – tästä on hyvä jatkaa”.

Suosittelija:

Miikka Valtonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Autoliitto ry
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kalle Tuutti

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

it-infrastruktuuri
pilvipalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia