Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Advania konsultoi ja tukee KONEen hissien valvontajärjestelmien puhelinverkkoyhteyksiä

ReferenssiKONE kuuluu alansa johtaviin yrityksiin ja tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja rakennusten automaattiovia sekä monipuolisia ratkaisuja niiden kunnossapitoon ja peruskorjaukseen. KONEen tavoitteena on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä.Advania konsultoi ja tukee KONEen hissien valvontajärjestelmien puhelinverkkoyhteyksiä 15 eri maassa, missä KONE toimii.

Valvontajärjestelmien verkkoyhteydet ajan tasalla Advania Care Proactiven avulla

KONE Oyj:n ja Advanian pitkäaikainen yhteistyö alkoi 2000-luvun alussa, kun KONE etsi hissiensä valvontajärjestelmien verkkoyhteyksille uutta kehittäjää ja ylläpitäjää.

Pitkäaikainen yhteistyö jatkuu yhä tiiviimpänä. Advania tekee parhaillaan vanhenevien järjestelmien systemaattista uudistamistyötä; konsultoi, suunnittelee ja toimittaa valvontajärjestelmien verkkoarkkitehtuuria ja komponentteja KONEen muuttuviin tarpeisiin maailman laajuisesti. Käytössä on Ciscon laadukkaat reititinlaitteet ja -ratkaisut.

KONE on myös ottanut käyttöönsä Advania Care Proactive- tukipalvelun. Lisäksi asiantuntijamme tekevät jatkuvaa yhteistyötä ja toteuttavat tilanneraportointi- ja toimintasuunnitelmapalavereja säännöllisesti 4 kertaa vuodessa.

Pitkä yhteistyö ja asiantuntijuus kantaa hedelmää

KONE on ollut tyytyväinen Advanian asiantuntijoiden ammattitaitoon. Advania tuntee hyvin asiakkaansa ympäristön ja haasteet vuosien kokemuksella ja pystyy toimimaan joustavasti ison kansainvälisen organisaation pitkäaikaisena, luotettavana kumppanina.

Lue lisää asiakkaistamme täältä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kone Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Rakentaminen
Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

valvontajärjestelmät
hissit

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia