Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuloksellista verkkokaupan sisällönhallintaa – Adobe Commerce & Adobe Experience Manager

BloggausVuonna 2019 verkkokaupan vähittäismyynti maailmanlaajuisesti vastasi 3,53 biljoonaa dollaria. Vuoteen 2022 mennessä verkkokaupan tulojen ennustetaan kasvavan 6,54 biljoonaan dollariin. Verkko-ostamisen suosion kasvaessa yritysten on otettava verkkokaupan asiakaskokemus tosissaan.

Yritysten ei pidä keskittyä ainoastaan asiakaskokemuksensa optimointiin kaikissa kanavissa, vaan myös strategiaan, joka mahdollistaa tehokkaan ja vaikuttavan digitaalisen markkinoinnin taktiikan.

Yksi ratkaisu, joka voi auttaa kaikenkokoisia yrityksiä, on Adobe Commercen (ent. Magento Commerce) käyttö yhdessä Adobe Experience Managerin kanssa.

Nämä kaksi tehokasta työkalua mahdollistavat täydellisen synergian verkkokaupan ja sisällönluonnin välillä. Täysin itsenäisten toimintojen ansiosta Adobe Commerce ja Adobe Experience Manager helpottavat työnkulkujen hallintaa. Vaikka Adobe Commerce ja Adobe Experience Manager ovat toisistaan ​​riippumattomia, ne voidaan integroida täysin, mikä mahdollistaa työkalujen tehokkaimman käytön ja samalla mahdollisuuden hyödyntää muita Adobe-työkaluja (kuten Adobe Target).

Tässä artikkelissa esittelemme Adobe Commercen ja Adobe Experience Managerin etuja, joiden avulla voit luoda parhaan käyttökokemuksen sekä asiakkaalle että yritykselle.

VERKKOKAUPAN JA SISÄLLÖNHALLINNAN ERIYTTÄMINEN TUO ETUJA

Lukuisat eri alustat tekevät sisällön ja verkkokaupan hallinnasta hankalaa ja aikaavievää. Näin on tilanne monissa suurissa yrityksissä, joilla on lukuisia verkkokaupasta ja markkinoinnista vastaavia osastoja.

Sisällön ja verkkokaupan hallinnan eriyttäminen on tällöin tehokkaampaa.

Adobe Experience Manager antaa asiakkaille ja yrityksille mahdollisuuden sisällön luomiseen ja kirjoittamiseen. Heidän työnkulkunsa eivät enää ole sidoksissa verkkokauppa-alustaan. Sen sijaan he voivat käyttää Adobe Experience Manageria kuratoimaan ja julkaisemaan sisältöä, ja hallitsemaan sitä, miten tämä sisältö saavuttaa oikeat vastaanottajat.

Verkkokaupan alustan eriyttäminen sisällön luomisesta ja markkinoinnista tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla verkkokaupan asiantuntija.

Verkkokaupan operatiivisen puolen hallinta on erotettu markkinointitiimin työstä, mikä estää tiimejä astumasta toistensa varpaille.

Sinulla voi olla esimerkiksi markkinointitiimejä, jotka julkaisevat Adobe Experience Managerissa sisältöä, ja lisäksi sinulla voi olla kehitystiimi, joka on keskittynyt PWA-sovellusten kehittämiseen ja hallintaan.

MAHDOLLISUUS JULKAISTA NOPEASTI

Sisällön luomisesta ja hallinnasta vastaaville kyky julkaista nopeasti on avainasemassa. Magentoa käytettäessä markkinoijien oli perinteisesti luotettava tavalliseen kehitysprosessiin sisällön käyttöönotossa.

Adobe Experience Managerin ja Adobe Commercen kanssa markkinoijat saavat vallan liikkua nopeasti. Työnkulut eivät enää ole riippuvaisia ​​kehitysprosessista. Sen sijaan sisältö voidaan kirjoittaa ja julkaista millä tahansa haluamallasi nopeudella.

Tämä antaa markkinointitiimille mahdollisuuden toteuttaa A/B-testausta riippumatta kehitystiimeistä. Tämä ketterä menetelmä on ihanteellinen yrityksille, jotka toimivat useilla markkinoilla.

TEHOKAS JA YKSINKERTAINEN

Yrityksille, jotka ovat aiemmin luottaneet tavanomaisiin kehitysprosesseihin, Adobe Experience Manager tarjoaa nopeamman ja yksinkertaisemman lähestymistavan.

Adobe Experience Manager muokkaa verkkosivustosi tuoteluettelosivua ja yksittäistä tuotesivua. Sisältö julkaistaan ​​esim. Amazon S3:n kautta, ja yhdellä napinpainalluksella sisältö on julkaistu.

Tämän ansiosta markkinointitiimit voivat hoitaa työnsä tehokkaammin. Se antaa myös operatiivista puolta hoitaville mahdollisuuden keskittyä tuotteen hallintaan. Kumpikaan osapuoli ei ole riippuvainen muutoksista.

KIERRÄTÄ JA TAVOITA YLEISÖSI

Useilla markkinoilla toimiville yrityksille uudelleenkäytettävyys on avainasemassa. Adobe Experience Managerin ja Adobe Commercen avulla voit käyttää sisältöä ja komponentteja uudelleen kaikissa kanavissa.

Adobe Experience Manager käyttää CIF:iä (commerce integration framework). Tämä sisältää frontend-komponentteja, jotka sisältyvät Adobe Experience Manageriin.

Komponenttien avulla voit luoda monipuolista sisältöä, kuten karuselleja, luettelosivuja, tuotesivuja ja paljon muuta.

Voit käyttää näitä komponentteja uudelleen Adobe-sovelluksissa. Samojen avainkomponenttien uudelleenkäyttäminen eri markkinoilla ja eri käyttötarkoituksissa varmistaa brändin ja asiakaskokemuksen johdonmukaisuutta. Tämä voi auttaa suojaamaan yritystäsi siiloilta, jotka johtavat lopulta huonoon asiakaskokemukseen.

FRONTEND KESKIÖSSÄ

Kun eriytät Adobe Experience Managerin ja Adobe Commercen, kaikki ulkoiset palvelut, kuten 3PL, varaston hallinta ja integrointi sekä luetteloiden hallinta, on sidottu Adobe Commerceen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse miettiä näitä työnkulkuja, kun keskityt käyttöliittymään.

Tämän avulla markkinointitiimit voivat viedä strategiaansa eteenpäin tehokkaasti huolehtimatta backendistä.

LAAJENNUKSET JA KASSAONGELMAN RATKAISU

Koska Adobe Commerce-laajennukset tukevat PWA:ta GraphQL:llä, voit käyttää näitä laajennuksia Adobe Experience Managerissa.

Jos asennat laajennuksen, jolla on graphQL-tuki, voit integroida sen Adobe Experience Manager -komponentteihin.

Jos sinulla on maksupalveluntarjoaja, joka käyttää GraphQL:ää, voit integroida sen Adobe Experience Manager -komponentteihin. Tämän avulla voit integroida maksamisen ja kassan Adobe Experience Manageriin.

ASIAKASKOKEMUS KESKIÖSSÄ

Adobe Experience Manager tarjoaa täydellisen suunnitteluvapauden. Voit räätälöidä sisältöjä helposti alustan intuitiivisten ratkaisujen avulla.

Adobe Experience Managerin avulla voit kohdistaa erilaisia ​​malleja eri markkinoille ja yleisöille, jolloin voit kerätä tietoja, testata ja kohdistaa oikean sisällön oikeaan markkinaan.

PIENEMMÄT KUSTANNUKSET

Hyödyntämällä strategisesti Adobe Experience Manageria ja Adobe Commercea yritykset voivat vähentää kokonaiskustannuksia seuraavilla tavoilla:

  • Pienemmät infrastruktuurikustannukset vähentämällä tarvittavien alustojen ja palvelujen määrää
  • Yksinkertaistamalla kehitystä ja varmistalla yhtenäisyys koodipohjissa
  • Virtaviivaistamalla toimintamalleja kulujen vähentämiseksi

YHDENMUKAISUUS

Toimit sitten verkkokaupan alustalla, Adobe Commercella tai Adobe Experience Managerissa, alustan nähdään olevan sama.

“Digitaalisen asiakaskokemuksen tulee olla johdonmukainen. Adobe Experience Manager ja Adobe Commerce yhdessä antaa markkinointitiimille alustan, joka mahdollistaa yhdenmukaisuuden ja tehokkuuden kaikissa työnkuluissa.”
Brian Dearth
Head of Strategy and Growth, Vaimo

Maailmassa, jossa kuluttajat odottavat saumatonta asiakaskokemusta riippumatta kanavasta, tämä on kriittistä pitkän aikavälin menestykselle.

REAALIAIKAISUUS

Vaikka Adobe Commerce ja Adobe Experience Manager ovat täysin riippumattomia toisistaan, ne mahdollistavat reaaliaikaisen tiedonkulun palveluiden välillä, kun ne on yhdistetty CIF:n kautta.

Kuvittele tämä työnkulku ymmärtääksesi reaaliaikaisuuden voiman:

Myyjä päivittää tuotteen hinnoittelun Adobe Commercen kautta. Tiedot toimitetaan välittömästi Adobe Experience Managerille, jossa markkinointiasiantuntija päivittää tuotteen sivulle, joka kohdistuu tiettyyn asiakassegmenttiin. Hintapäivitys tapahtuu reaaliajassa ilman koodausta.

Ajattele Adobe Commercea kaupankäyntiin keskittyvänä tietokantana ja Adobe Experience Manageria tuotteiden tuotehyllynä.

 

VAIMO AUTTAA OPTIMOIMAAN ASIAKASKOKEMUSTASI

Vaimo auttaa mielellään, mikäli tarvitset apua Adobe Commercen tai Adobe Experience Managerin kanssa.

Meillä on asiantuntemusta, joka tarvitaan asiakaskokemuksen optimointiin ja samalla varmistamaan markkinoiden ja verkkokaupan tehokas hallinta. Voimme yhdessä kartoittaa asiakapolkusi, kerätä dataa asiakaspersoonistasi ja määrittää tehokkaimman menetelmän Adobe Commercen ja Adobe Experience Managerin ominaisuuksien toteuttamiseksi.

Tiimimme ottaa käyttöön reagoivia verkkokauppasovelluksia, jotka vastaavat asiakkaidesi tarpeisiin. Autamme sinua määrittelemään ja toteuttamaan innovatiivisia strategioita, joiden avulla voit tarjota asiakkaillesi parhaita asiakaskokemuksia.

Lue lisää Adoben digitaalisesta sisällönhallinnasta.

Haluatko apua liiketoimintasi digitalisoimiseen ja verkkokauppaan? Ota yhteyttä Vaimoon tästä!

Löydät lisää artikkeleita Vaimon blogista

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Vaimo
Vaimo Finland
verkkokauppa
verkkokaupparatkaisu
verkkokauppa-alusta
B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
Adobe
adobe experience manager
sisällön hallinta
Digitaalinen asiakaskokemus
asiakaskokemus
Adobe Commerce
digitaalinen sisällönhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia