Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adeona Sales Tool auttaa Amoa keskittymään asiakkaaseen

ReferenssiAmo on myyntiorganisaatio, jonka tuotteista vaihtuu vuosittain noin 60%. Adeona Sales Toolin avulla tuotteista saadaan tuotettua nopeasti erilaisia julkaisuja. Sales Toolin ansiosta myyntiorganisaatiolla jää enemmän aikaa myyntityöhön materiaalien tuottamisen sijaan. Toimitusjohtaja Paula Norgren näkee tietyn yrityskuvan mukaiset materiaalit erittäin tärkeinä.


Haaste:
Asiakkaat vaativat koko ajan enemmän heidän omien tarpeiden mukaista rikastettua tuotetietoa. Tuotetietoja oli talletettu moneen paikkaan, jolloin ajantasaisten tietojen ja kuvien löytäminen vanhojen ja väärien seasta vei paljon aikaa. Sisäiset prosessit olivat monimutkaisia ja kommunikaatiossa oli haasteita.

Ratkaisu:
Adeona PIM integroitiin olemassa oleviin järjestelmiin. Sisäistä toimintamallia yksinkertaistettiin ja tiedot vietiin järjestykseen yhteen järjestelmään. Adeona Sales Tool tuli sekä markkinoinnin että myynnin käyttöön materiaalien, mm. tarjousten ja myyntiesitysten tuottamiseen ja avuksi asiakkaiden tuotetietolomakkeiden täyttämiseen.

Hyödyt:
Aika on vapautunut itse myyntityöhön ja sisällön tuottamiseen. Kaikkien on helppo käyttää tietoja ja kuvia. Taulukoiden ja esitysten tuottaminen onnistuu nopeasti sekä toimistolta että kentältä. Tuotettava materiaali on selkeää ja Amon näköistä tekijästä riippumatta. Työtyytyväisyys ja sisäinen kommunikaatio ovat parantuneet.

Faktat:
Tuotteen elinkaari lyhyt, tyypillisesti korkeintaan 2 vuotta
Vuosittain vaihtuu n. 60 % valikoimasta
Adeonasta integraatio ERP-järjestelmään ja kuluttajille suunnattuun Aarrekirja.fi-verkkopalveluun
Adeona Sales Tool ja Adeona Media Bank käytössä jokaisella Amon työntekijällä

Suosittelija:

Aiemmin tuotetietoja ja kuvia oli monessa paikassa, ja myynnissä saatettiin käyttää vanhoja tai vääriä kuvia. Tiedon etsimiseen, säheltämiseen ja kysymiseen meni paljon aikaa ja tarjoukset vaativat paljon copy-paste-työtä. Adeonan käyttöönoton myötä manuaalisen työn määrä ja samalla virhemahdollisuudet on nyt minimoitu.

Johanna Vesterinen, Business Planning Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
Canter Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Amo Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Patrik Palatz, patrik.palatz@canter.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Canter kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Sisällönhallinta

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

PIM
Tuotetiedon hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Canter kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canter - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Canter - Muita referenssejä

Canter - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia