Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adafyn Azure-osaaminen ja palveluasenne vakuutti

ReferenssiErica Partners Oy on yritys, joka tarjoaa asiantuntemusta digitaalisten toimintaprosessien kehittämiseen ja it-järjestelmien hankintaan.

Yhteistyö Adafyn kanssa käynnistyi projektissa, jossa Erica Partnersin asiakasorganisaatio uudisti toiminnalleen elintärkeän it-järjestelmän. Valmiin ratkaisun puuttuessa vaativassa projektissa päädyttiin räätälöityyn ohjelmistoratkaisuun. Tarjousvaiheessa Adafy erottui muista toimittajista ehdotuksella, joka vastasi hyvin asiakkaan tarpeisiin ja vaatimuksiin. Asiakkaan, Erica Partnersin ja Adafyn yhteistyössä toteutettiin monimuotoinen it-ratkaisu Microsoft Azure -alustalle, joka mahdollisti vikkelän rakentamisen ja helposti skaalautuvan it-ympäristön.

”Tärkein syy Adafyn valinnalle oli se, että heillä on korkean tason asiantuntemus Azure-pohjaisista ohjelmistoratkaisuista. Asiakkaalle tehtyyn it-järjestelmään kuului asiakkaiden asiointiportaali sekä organisaation omia, keskeisimpiä työnkulkuja ohjaava monimuotoinen ERP-järjestelmä erilaisine käyttäjärooleineen.

Monimutkaisuudesta huolimatta projekti eteni suunnitelmien mukaan koko ajan aikataulussa. Keskusteluyhteys Adafyn ja asiakkaan välillä oli mutkaton, vaikka he työskentelevätkin eri paikkakunnilla. Kehittäjät olivat asiakkaan tavoitettavissa ja huomioivat hienosti asiakkaan toiveet ja muutostarpeet projektin kuluessa. Yhteistyö on sujunut mukavasti ja ketterästi Adafyn palveluasenteen ansiosta.

Kyky pysyä aikataulussa kertoo Adafyn hyvästä projektinhallinnasta – asiat tehdään luvatussa ajassa ja tieto kulkee kehittäjien välillä. Hyvä tiedonkulku ja joustavuus on kokemukseni mukaan juuri pienten ohjelmistotalojen vahvuus. Pienessä porukassa osaamisen ydin pysyy hyvin hallinnassa ja projektienhallinta on helpompaa vastuun jakautuessa selkeästi. Asiakkaalle välittyy tunne, että projekti on tekijöilleen tärkeä. Adafyn kanssa yhteistyössä toteutettu asiakasprojekti sujui niin mallikkaasti, ettei minulle tule mieleen yhtään kehittämisen paikkaa.”

Pinterest
Referenssin infoboxi
Adafy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Rahoituslaitos
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Satu Kuusinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Azure

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia