Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adafy on tärkeä vahvistus ohjelmistokehitystiimiimme

ReferenssiEnerKey Enegia Solutions kehittää ja myy markkinoiden johtavaa energianhallintajärjestelmää. EnerKey-energianhallintajärjestelmällä voidaan kokonaisvaltaisesti seurata, johtaa ja tehostaa kiinteistöjen energiankulutusta. Se auttaa yrityksiä ja kiinteistönomistajia tunnistamaan energiansäästön mahdollisuudet ja kehittämään liiketoiminnan vastuullisuutta.

Laaja järjestelmäuudistus vaati lisäkäsiä

EnerKey aloitti vuonna 2014 laajan järjestelmäuudistuksen, jota toteuttamaan tarvittiin omien osaajien lisäksi ulkopuolista vahvistusta. Mukana uudistustyössä on ollut monen eri alihankkijan työntekijöitä. Adafyn pääsi mukaan mielenkiintoiseen uudistustyöhön kahden ohjelmistokehittäjän voimin vuonna 2018.

– Yhteistyömme Adafyn kanssa on sujunut mutkattomasti ja joustavasti. Työskentely on helppoa, kun adafylaiset ovat täällä meidän toimistollamme neljänä päivänä viikossa. He ovat sujahtaneet osaksi työyhteisöämme ja nykyään meitä erottaa vain perjantain ”oman toimiston päivät”, kertoo EnerKeyn ohjelmistokehitysjohtaja Eija Kestilä.

Adafyn osaajat ovat tuoneet uusia ratkaisuja

Adafyn osaajat ovat olleet tiiviisti mukana EnerKeyn ohjelmistokehitystyössä.

– Adafyn ohjelmistokehittäjät ovat tuoneet tärkeän panoksen tiimin osaamiseen ja uusia teknologisia ratkaisuja tiettyihin osa-alueisiin. Adafyn tekemä kehitystyö näkyy mm. tärkeässä hallintatyökalussa sekä eräässä asiakkaiden käyttöön tulevassa sovelluksessa, sanoo Kestilä.

– Ohjelmistokehitys on tiimityötä, jossa kaikkien työpanos merkitsee. Adafyn osaajat tuovat tärkeän lisän ja arvokasta osaamista tiimiimme. Yhdessä olemme enemmän, ryhmän osaaminen svaa taitavien työntekijöiden myötä.

Miksi Adafy?

– Valitsimme Adafyn yhdeksi kumppaniksemme ensisijaisesti heidän vahvan Microsoft-osaamisensa ansiosta. Adafylla on maine, että talo on täynnä osaajia. Haluamme EnerKeyllä suosia paikallisia toimijoita, joten Adafy täytti myös tämän kriteerin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Adafy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Enerkey
Ajankohta: 2018 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Satu Kuusinen, satu.kuusinen@adafy.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia