Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adafy on luottokumppani joka hoitaa projektit esimerkillisesti

ReferenssiDigia on IT-alan palveluyritys, joka toimittaa digitaalisia palveluita eri toimialoille toiminnan ohjaamiseen, palvelujen kehittämiseen sekä tiedon hyödyntämiseen. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Digian ja Adafyn yhteistyö kytkeytyy Digia Financial Systems-tuoteperheen (DiFS) kehitystyöhön. DiFS on finanssialan järjestelmäkokonaisuus, joka sisältää ratkaisut mm. rahastoyhtiöiden, sijoituspalveluyritysten, varainhoitajien, arvopaperivälittäjien, omia salkkujaan hallinnoivien instituutioiden ja pankkien tarpeisiin. Adafyn asiantuntijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä Digian DiFS-tiimin kanssa ja osallistuvat ohjelmistojen suunnitteluun, kehittämiseen ja ylläpitoon. Digia hyödyntää Adafyn erityisosaamista muun muassa haastavissa teknistä osaamista vaativissa tilanteissa.

Yhteistyö Adafyn kanssa juontaa juurensa Digialle. Adafyn osaajat tuntevat finanssialan tuotteet ja käytettävän teknologian syvällisesti. Heillä on hyvä kokonaisuuden hallinta ja vahva teknologinen osaaminen. Yhteistyö on ollut tiivistä, sillä Adafyn kehittäjät työskentelevät osana Digian tiimiä suunnitteluvaiheesta lähtien.

Adafy on toteuttanut Digian tarpeisiin myös itsenäisesti merkittäviä kokonaisuuksia. Adafylle on annetu ratkottavaksi vaikeita teknologisia haasteita, joihin he ovat löytäneet toimivat ratkaisut. Vuosien mittaan karttuneen tietotaidon johdosta Adafy osallistuu myös arkkitehtuuritason suunnitteluun ja määrittelyiden tekemiseen.

Ongelmatilanteissa Digialla voidaan luottaa Adafyn osaamiseen ja projektinhallintakykyyn. Adafy on Digialle tärkeä kumppani, joka tuo joustavuutta ja syvällistä teknologiaosaamista.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Adafy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Digia
Ajankohta: 2013 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Satu Kuusinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia