Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digia toimitti NetSuite-ratkaisun Saksaan Trimble Forestry GmbH:lle

ReferenssiTrimble Forestry Europe on kansainvälisen konsernin metsäteollisuutta palvelevan divisioonan osa, joka muodostui Fifth Elementin, Silvadatan ja Savcorin fuusion yhteydessä. Savcorilla on ollut jo pitkään liiketoimintaa Saksassa ja Brasiliassa. Projektin tavoitteena oli luoda jatkumo aiemmin toteutetuille NetSuite-käyttöönotoille.

Hyvä yhteistyö mahdollistaa kumppanuuden
"Nyt vuorossa oli Saksan liiketoimintojen liittäminen osaksi NetSuite taloustoteutusta", kertoo talousjohtaja Leena Kelhu.

"Meillähän on raportointivelvollisuus Kanadaan divisioonatasolla. Trimblen linjaus on ollut toimia talouden osalta yhtiön sisäisiä resursseja hyödyntäen ja Oracle-yhteensopivalla järjestelmällä, joka integroituu sekä operatiivisen liiketoimintamme ohjausjärjestelmän että paikallisien talouden tukijärjestelmien kanssa. Digialla on ollut kyky toteuttaa kaikki meille keskeinen aiemmin Suomessa ja nyt myös Saksassa", hän jatkaa.

"Toimittajan näkökulmasta keskeistä on ollut ymmärtää konsernin kokonaisuus, integraatiotarpeet ja paikallisen toteutuksen erityisvaatimukset. Näistä jälkimmäiseen kuuluvat erityisesti maksuliikenteeseen, kuluhallintaan ja viranomaisraportointiin sekä verotukseen liittyvät asiat, käytännöt ja hyväksi havaitut toteutustavat", kertoo Digian liiketoimintakonsultti Arto Ignatius.

Kirkas tavoite - selkeä toteutus
Ratkaisussa korvattiin Saksassa käytössä ollut Visman järjestelmä. Operatiivinen ohjaus toteutuu PlanMillin ratkaisulla ja siinä muodostettu laskuaineisto tuodaan NetSuiteen.

"Meillä on taustalla pitkään jatkunut yhteistyö ja useita NetSuite OneWorld -toteutuksia. Tätä kokemusta hyödyntäen projektin tavoiteasetanta ja mitoitus oli meille digialaisille luontevaa. Projektin hallinta oli melko kevyt verrattuna laajoihin NetSuite toiminnanohjaustoteutuksiimme, kahden NetSuite talouskonsultin toimiessa vastuun kantajina tässä hankkeessa", kuvailee Arto.

Kerralla kuntoon - yhdessä
"Minulla on ollut ilo seurata Digian tapaa ottaa vastuu ja toimittaa se, mitä lupaavat. Jopa niin hyvin, että itselläni oli mahdollisuus kesken toimitusprojektin pitää talvilomani hyvillä mielin", jatkaa Leena.

"Tavoitteenamme on löytää asiakkaalle pilviteknologiaa hyödyntäen ketterin menetelmin toteutettava ratkaisu, joka palvelee parhaiten asiakkaan liiketoimintaa, sopii sekä toiminnoiltaan että käytettävyydeltään asiakkaan tarpeisiin ja on toteutettavissa tavoiteaikataulussa ja -budjetissa. Saksan markkinassa operointia varten valitsimme NetSuiten kumppaniverkostostamme toimijan, jolla on näyttöjä operoinnista vastaavan kaltaisten asiakkaiden kanssa. Alta Via on toteuttanut NetSuite-toimituksia pitkään. He ovat sertifioitu kumppani, jolla on myös omaa SDN (SuiteCloud Developers Network) osaamista ja tuotteistettuja SuiteAppeja. Valitsimme yhdessä toteutukseen Alta Vian German Bundlen ja heidän kumppaniverkostostaan Fast Fourin maksuliikennesovelluksen, joka tukee Trimblen käyttämää Bank of American eurooppalaista maksuliikennettä. Samalla pääsimme vertaamaan omaa tuotekehitystämme; kykyämme toteuttaa mikrovertikaaleja, templateja ja komponentteja toisen kumppanin kanssa - ilman riskiä päällekkäisten markkina-alueiden aiheuttamasta potentiaalisesta asiakaskonfliktista. Leenalla on ilahduttavaa kykyä tukea myös omaa kehitystämme samalla, kun toteutamme hänen kannaltaan työtä helpottavia kokonaisuuksia", tarkentaa Arto.

"Meille on ollut tärkeää avoin vuorovaikutus ja molemminpuolisen ymmärryksen lisääntyminen. Silloin voimme tukea parhaiten toinen toisiamme," Leena tarkentaa.

Suosittelija:

"Minulla on ollut ilo seurata Accountorin tapaa ottaa vastuu ja toimittaa se, mitä lupaavat. Jopa niin hyvin, että itselläni oli mahdollisuus kesken toimitusprojektin pitää talvilomani hyvillä mielin", jatkaa Leena.

Leena Kelhu, talousjohtaja, Trimble Forestry

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digia Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Trimble Forestry GmbH
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Ignatius Senior Business Consultant arto.ignatius@digia.com +358 40 484 5446

Lisätietoja

Yritysprofiili Digia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

NetSuite
NetSuiteERP
Oracle NetSuite
pilvipalvelut
maksuliikenne
viranomaisraportointi
Toiminnanohjaus
taloudenohjaus
pilviERP
kulunhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digia - Muita referenssejä

Digia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia